Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
ср дек 23, 2020 12:49 amsvg написа:
Нали като отвориш вратата на хладилника и светват лампичките...е те тях :)
Аааа... като тея на старите хладилници Мраз дето ги сменях на 5-10 години?
Сегашните са LED и не е ясно колко ще изкарат. Вече почнах такива да сменям (ленти) - малко след изтекла гаранция...
:partyman:
Chefo77 - майстор
вт дек 22, 2020 11:20 pmhidrazin написа:
Аха, швепс!!! :-D И много газиран. :-D
"Между тези за 800 и тези за 2400" има разлика. Не в качество а във "функция".
Преди няма и 10 дена моята ми каза че има проблем да източва водата - задръстен маркуч.
Пуснах я на самодиганостика и потвърди проблема.
При Бекито - друг път, някой друг път.
Иначе Бекито са добри перални ... за третия свят.
:partyman:
P.S. Нещо не каза що не си взел LG ами пералня среден клас? :-D
И аз така си мислех - че разликата е само във функцията. Затова определени серии се сглобяват в Германия, други - в Полша, трети - Китай.
Иначе самодиагностиката е хубаво нещо. Слава Богу, не се е налагало моята пералня да ми казва нищо.
Що не съм взел LG ли - ми щото не искам. Като реша, ще си взема. Нямам притеснения :wink:
krasi92 - майстор
Хубаво аег можеш да си купиш от инглънд все още. По информация от колежката Нелина лондон аег което се продава там е правено в джърмини. Е наи вероятно от араби бежанци но в джермани. В бюджета на питащия има и модели на Siemens.
Кики - специалист
Ма то в тоя бюджет има всичко, и ми е ясно че от този ценови клас малко стока може да се нарече СТОКА.
Идеята на питането ми беше от всичкото фалш кое издържа повече, ясно ми е също че най представителна "извадка" може да се получи от хора занимаващи се с ремонт на такива уреди. Мисля че тук има такива и се надявам да получа съвет от гледна точка на специалиста.
За съжаление не познавам такъв относно пералните, за хладилника намерих няколко люде, чийто съвет (най-грубо обобщено) е: взимай БЕКИ за 600 - 700 защото всичко над 700 и до 1400 -1500 е едно и също дърво но с различни надписи и картинки. От прочетеното до тук разбирам че и с пералните нещата стоят долу-горе по същия начин.
KingLin - майстор
Бечито (Бекото) е много стабилно. Сушилнята ни е такава. Работи заедно с пералня Самсунг висок клас от сватбата насам (14 години) като са преживели 4 премествания и 2 деца и ги чака пето (последно) преместване като завършим къщата. Средно по 1 пране и половина на ден за тоя период. Ремонт не е имало и на двете до сега. Хладилника където сме сега също е Беко и няма проблеми вече няколко години. Определено подкрепям онзи който каза: По-добре висок клас Беко от колкото нисък клас нещо "марково".

Тема "Препоръка за пералня и хладилник" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: