Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Тани - модератор
Джони, питането е за ел.двигател с постоянни обороти доколкото разбирам и става въпрос за еднократно измерване. Възможно е да стане , ако калкулатора е достатъчно бърз. За повишаване на точността измери повече минути.
boltik - специалист
Става въпрос за ел.мотор.Схемата е следната.Закрепям 1 магнит на оста и датчикът го закрепям на някаква подложка под-оста.Пускам Ел.моторът и набирам 1+1.Предварително съм монтирал прекъсвач на кабелът,да мога да включа и изключа в определен момент.Определено ще имам часовник,с който а да засичам.Мога да измеря 3 пъти и да разделя на три,но такава точност не се гони.Системата е за приблизително засичане.Въпросът ми е дали този прекъсвач ще отчете такава честота.Това не е ли от видът ридрелета?И второро дали калкулаторът ще се справи с поставената му задача?Е то е ясно,че най-добре ще е да се експеремнтира.Това си мисля,че всичко ще е от битака за стотинки и най-скъпата част ще е батерията.Проблемът ще е това реле,дали ще го намеря на битака?Ако не се получи във варела директно.

Тема "ИФОРМАЦИЯ ЗА ЕФЕКТИВНА СХЕМА НА ОБОРТОМЕР ЗА ЕЛ.ДВ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: