• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 166
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
dpp - специалист
Съжалявам, исках да кажа че имам 2х2.5 кабел около 15 метра, та да го вложа по някакъв начин ..иначе трявба да купувам 3-ка.. И това ми е само от разклонителните кутии до конзолите за контактите в кухнята. Горе върви 3х4. Ама вертикалните се чудех как да използвам този чифтовия..Ще купя малко единичен, ясно..
mirk - майстор
Режиш едно парче от 2х2.5 цепиш го на две и имаш единично жило за добавяне към двойката. Така ще го свършиш по бързо и ще си купиш направо тройка :wink:
1.5 кв освен за лампи за друг не става.
v_krumov - напреднал
mirk написа:
1.5 кв освен за лампи за друг не става.
Интересно,как 3 киловатовият ми ел.двигател захранен с 1.5 мм2, вече 3 години си работи без провлем?Още не се е запалил кабела.
Тани - модератор
Колега, нямаше ли под ръка телефонен кабел, та се набута с толкова дебела жица за такова слабо моторче. :?
янко - специалист
Здравейте ,как точно се включва защитата,има 2 клеми означени с N и две означени с 1 и 2? Четох ,гледах схеми но нещо не схващам
valentino76bs - майстор
янко написа:
Здравейте ,как точно се включва защитата,има 2 клеми означени с N и две означени с 1 и 2? Четох ,гледах схеми но нещо не схващам
http://www.schneider-electric.bg/docume ... alogue.pdf -трябва да почетеш малко повече и сам ще рзбереш.
nnikbg - специалист
Уважаеми съфорумци!
Надявам се някой да ми отговори, имам ли проблем или не с ДТЗ-то на кухнята.
При натискане на бутона за тестване ДТЗ понякога сработва понякога не. Според мен е ненормално. Подлежат ли на ремонт тези устройства или трябва да се купува ново? То не че това е старо ама....
mirk - майстор
Не е старо ама е дефектно и не работи, за какво ти е тогава.
nnikbg - специалист
ДТЗ-то е Мерилин жерин vigi преди 2 години го поставих.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 166

Тема "Дефектно токова защита" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: