• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 216
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Тани - модератор
Търсене по снимка:

https://www.google.bg/search?tbs=sbi:AM ... p2JAzu89pg

Третия линк:

http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 27&page=19
Аз съм сигурен, че село Каменар може да ги бие... Имам приятел, който работи в ЕОН-Варна и от него знам, че единствената причина за положението във въпросното село е, че екипите на Електроразпределение ги е страх, че ако отидат да махнат кабелите, няма да си тръгнат живи от там... До колкото знам са им правили разяснителна кампания защо е добре да си плащат тока и да са легално свързани, ама на такива жители какво им увира в главите...
Това е там:

Изображение
shadow__01 - майстор
MIRO_073 написа:
..........
2012 стълба е преместен:
Прикачен файл:
с. Каменар.JPG
с. Каменар.JPG (98.49 KиБ) Видяна 2049 пъти
Сигурно пак е измислено нещо......
Тани - модератор
Не! Просто са сменили кабелите на ЦЯЛОТО СЕЛО! Най-вероятно и стълбовете!
gogo7777 - майстор
Кое е криво......стълба, оградата или и двете. Дано тия от ЕОН поне са го привързали с тел към оградата, че ми изглежда опасен. Като гледам само две къщи са захранени в махалата. Тоя простор в дъното да не е част от вътрешната електрификация. :-D . Вместо въже, рекордоман....

Направи ми впечатление железната порта, има интересен стил.....късен сюреализъм, връзващ се перфектно с балустрите. :-D
dobcho_vn - специалист
В село Каменар, Варненска област, отдавна, както циганската махала, така и градската част е с УИП.Такива изпълнения липсват, но за сметка на това, след като се оплакаха, че им нарушават правата, всички електромерни табла от горе на стълба "слязоха" долу и най-редовно биват разбивани и се присъединяват незаконно.
fox_vt - майстор
gogo7777 написа:
Кое е криво......стълба, оградата или и двете. Дано тия от ЕОН поне са го привързали с тел към оградата, че ми изглежда опасен. Като гледам само две къщи са захранени в махалата. Тоя простор в дъното да не е част от вътрешната електрификация. :-D . Вместо въже, рекордоман....

Направи ми впечатление железната порта, има интересен стил.....късен сюреализъм, връзващ се перфектно с балустрите. :-D
Не са криви ,просто камерата на гугъл е с широкоъгълен обектив :)
sasooooooooo - "специалист"
Тани написа:
Търсене по снимка:
Благодаря! Не съм знаел, че може да се търси по снимка :cool:
MIRO_073 - майстор
sasooooooooo написа:
Тани написа:
Търсене по снимка:
Благодаря! Не съм знаел, че може да се търси по снимка :cool:
И аз благодаря, и аз не знаех
nick71 - специалист
Не вярвам да е истинска :rolleyes: