• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 94
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
reingar-x - специалист
Въпрос към знаещите,предложиха ми мултицет Protek D440.Фирмата май не съществува вече сайт не намерих,но ако някой се е сблъсквал с марката и има мнение да сподели.
drastar - специалист
И аз днес се набутах с това Turbotech TT8809A, не съм сигурен :? , че ми харесва как работи :shock: :? и ме дразни, че не намирам официален сайт, ква марка е туй бе да ...... Ще кажете що го купи :lol: магазина с който работя има само това на по сносна цена другите са х2 и х3. Има 2 години гаранция, но както писах по горе, не ми хареса как работи и до няколко дена мога да го върна, ако реша.
Ако някой има или е имал досег с тази марка, моля да сподели.

:drinkers:
sstefanov - майстор
Нали си го избрал да е евтино? Какво те притеснява?
Ако искаш да работи добре - цена х2 и х3.
Няма безплатен обяд.
drastar - специалист
Странно се включва. Задържаш бутона 1-2 секунди и екранът светва след като пуснеш бутона. Проблема е, че 2 пъти се включва, 2 пъти не :? Това дразни, не мога да разбера дефект ли е или така си работи китайчето.
maptod - специалист
Здравейте.
Понеже досега служещия ми мултицет сдаде багажа, искам да си взема нов.Ориентирах съм към тези два уреда:
http://dx.com/p/1-5-lcd-multi-function- ... w0EiM6lfmA
http://dx.com/p/ut58c-3-0-lcd-digital-m ... w0EAc6lfmB

Въпроса ми е с MASTECH-a ще мога ли да меря mA?(Консумация на автомобил в покой)
На UNI-T позиция Hz(Freqcuency) какво се измерва?
UNI-T доста ми хареса особено с това, че показва коя сонда къде да се сложи. Моя замина така в бързина и невнимание.
Последна промяна от maptod на вт фев 25, 2014 11:24 pm, променено общо 1 път.
hidrazin - майстор
maptod написа:
...Въпроса ми е с MASTECH-a ще мога ли да меря mA?(Консумация на автомобил в покой)...
Не.
:partyman:
maptod - специалист
Поръчах си UT58C, до 2 седмици се надявам да е тук :drinkers: :cool:
brum - майстор
Ако си му платил по-скъп транспорт - може. DX нещо имат напоследък проблеми с транспорта. Пратките ми почнаха да им трябват по 3 месеца да дойдат и спрях да пазарувам от тях. От aliexpress обаче проблеми с пратките няма - всичко си идва както преди - за около месец.
thinkpad - майстор
maptod написа:
Поръчах си UT58C, до 2 седмици се надявам да е тук :drinkers: :cool:
Пожелавам ти успех с ползването на новият мултиметър, но трябва да спомена, че взех Mastech M890G със същите функции, като мултиметъра от линка за 18лв, не за 38 долара. Може би си се пресилил малко с доставката от чужбинско Е, липсва му копчето HOLD, ама лично аз ще го преживея. :) А иначе HZ служи за измерване на честота, като нивото на входният сигнал трябва да го има описано в упътването.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 94

Тема "Купуване на Мултицет-какъв?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: