Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
mironcho - специалист
Хванали са я в крачка :weedman:

Прикачен файл

mamun.jpg
gogo7777 - майстор
Колата на енергото е там. Така, че няма страшно.
:lol:
batkoce - специалист
Тия случки с маймуните не са от сега:
08.06.2016
Маймуна падна върху трансформатор на водноелектрическа централа и остави без ток цяла Кения за четири часа, съобщи Днес.бг, цитирайки Би Би Си.

От удара трансформаторът в централата Гитару се е преобърнал. Това довело до загуба на 180 мегавата електроенергия. Така държавата останала без ток. Електроцентралата е изолирана с електрическа ограда срещу дивите животни. Маймуната обаче е успяла да я прескочи.

Животното оцеляло след премеждието. Сега за маймуната се грижи службата за диви животни.

В Кения спирането на тока не е изключение. Затова инсталирането на генератори е много разпространено. Четиричасовата липса на ток обаче е засегнала сериозно бизнеса.
https://www.gramofona.com/obshtestvo/ma ... ala-keniya
hidrazin - майстор
Ехааааа..... Това как да го разбирам?

Помощи за скъпия ток ще има само за енергийно бедните, а работещите хора ще плащат по-високи цени.

От сега да уточня. По-високи цени означава сегашните Х2 или Х3 - по-скоро второто.
Енергийно бедни ще са обичайните заподозрени - електората с цвят зелен, тъмно зелен...
Настъпва времето когато трябва всички дружно да платим инвестициите на големите ВЕИ производители.
В края на краищата така са го планирали и не трябва да са на загуба. Все пак са хора на хора от правителството.
А сегашното правителство колко е легитимно е съвсем друга бира...

Бъдете готови за развързване на кесиите. За кога и къде ги кътате тези кинти?
Я дарете за ВЕИ ... :-D
:partyman:
valentino76bs - майстор
Причината за срива не разбрах каква е?
hidrazin - майстор
пон апр 28, 2025 11:14 pmvalentino76bs написа:
:? За какъв срив питаш? Да не е за ТОВА ?
Ся очаквам фейсаджи да скачат от прозорците щото няма Интернет и не могат да "лайкват" ... :lol: :lol: :x
chapara - майстор
А дано, ама на дали, те са дебили😁
hidrazin - майстор
пон апр 28, 2025 11:51 pmchapara написа:
А дано, ама на дали, те са дебили😁
То и нас ЕС ни направи на такива. Бавно и полека и така веКе 35 лета... :cool:
batkoce - специалист
В цените на електроенергията има възход, а в подаването на електроенергия има срив... Ми то не може само възходи! И сривове трябва да има!
:rolleyes: #-o
kozl - майстор
вт апр 29, 2025 7:54 ambatkoce написа:
В цените на електроенергията има възход, а в подаването на електроенергия има срив... Ми то не може само възходи! И сривове трябва да има!
:rolleyes: #-o
Ми да мноо вероятно е причината да е във възхода и падението. То с въвеждането на фотоенергията при тази динамика на АТМ условията, възможно е автоматизацията на баланса да се е шашнала и без хакерска намеса :?
Каква е истината вероятно няма да се разкрие :?
Струва ми се, че хакерска атака не отговаря на условието за приемлива истина :?

Тема "ЕЛ. АБСУРДИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: