• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 34
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
nikolov333 - майстор
Тея яките комшии не са ли идвали у вас днес..? :lol: :lol: :lol:
П.П.Пишман станах, че ти дадох тоя акъл с лампата, дето не свети! Ще ядеш бой от комшиите в най-близко бъдеще..
arxd129 - специалист
nikolov333 написа:
Тея яките комшии не са ли идвали у вас днес..? :lol: :lol: :lol:
Хм... Широко ти е около врата. :cry:

nikolov333 написа:
Ще ядеш бой от комшиите в най-близко бъдеще..
Пу-пу! Вземи си думите назад. Не ми предвещавай таквиз работи. :wink:
nikolov333 - майстор
Ами спри да пробваш с тая 100 ватова крушка между L и РЕ..вече е ясно, че изключваш ДТЗ-то на комшиите с нея.. :evil:
gogo7777 - майстор
Второ - техникът (непредставител на ЧЕЗ) извади некаква лампичка. Подчертавам лампичка. Дето и да я свърже - все свети. Ужас за мен!!! Нема проблеми - вика - земно има! Точка!!!!!!!!!!!!
Викам му: Чакай приятел!!! Я вземи моята лампа - 100 ватовата за 220 волта. Хъката-мъката-хъката-мъката... Моята лампа не свети! А неговата свети. Вика ми: Брееейййй, ти голем девол се извъди!... Както и да е: Призна че няма земно.
Тия се ебават с тебе и ламбата ти. :partyman:
И като немаш земно кво? Карай без него......ще го преживееш :)
fbr - майстор
Тъй де, "който трупа познание, трупа печал" Ако не беше ровил таблото, щеше да си малко по-щастлив.
krasi92 - майстор
В кои микрорайон на Люлин живееш
kozl - майстор
muhala написа:
kozl написа:
Е да де. Ама на arxd129 нулата ли е прекъсната или РЕ, като и джиците са в една маскировка :roll:
Много добра идея. Сменяш нулата и защитния и казваш, че нямаш ток.
Ся по тая идея излиза от прежде писаното, че още идин комшия ще се раздели с тока :shock:
kozl - майстор
arxd129 написа:
Eхххх... очакванията ми се оправдаха.
Първо - представителят на ЧЕЗ е "инстински" представител. ИСТИНСКИ! Бодигард. На някоя подстанция. СЪНЕН. До немайкъде сънен!!! Бързаше да иде да си продължи съня. Бил утрепан от работа. Цела нощ охранявал. Аферим на таквиз представители на ЧЕЗ!!!

Второ - техникът (непредставител на ЧЕЗ) извади некаква лампичка. Подчертавам лампичка. Дето и да я свърже - все свети. Ужас за мен!!! Нема проблеми - вика - земно има! Точка!!!!!!!!!!!!
Викам му: Чакай приятел!!! Я вземи моята лампа - 100 ватовата за 220 волта. Хъката-мъката-хъката-мъката... Моята лампа не свети! А неговата свети. Вика ми: Брееейййй, ти голем девол се извъди!... Както и да е: Призна че няма земно.

Пази боже от таквиз техници.
PS.
Оставам с впечатлението, че 99.999 на сто от техниците са точно такива измамници. Дано да греша.

PSS.
Как, бре, ма'аму стара - пети техник идва. И петимата твърдят, че проблем няма. Сякаш са се наговаряли. И как се намират един с друг - все такива мАстори. Един друг си се препоръчват. То... краставите магарета през девет планини си се надушват! Мафия.

Толкоз за набедените техници-електричари.
Аве ти немаш ли усещането, че ти ги привличаш тези пишман мАстори.
Защо не се обърна там де те насочих?
И тогава мое да излезат още кусури. Сградата да е останала без мълниезащита.
Гледам по други сгради, че ЧЕЗ без заземяване на ел.табло не го приемат. Но мое да е заземено с некой рушвет.
Ама и съвета за лицензираната лаборатория не ти ареса и по начина по-който продължаваш ставаш магнит за мАстори.
А тва че пада ДТЗ то на комшията от твоите кабели или твоя апартамент са го изтървали в опроводяването и после са прекарали фаза от ГРТ и другото от комшията. Па мое и фазата да е от комшията :? Не си писал кви сметки плащаш и дали са адекватни на разхода.
Аве тая сграда има ли Акт 16 (РП)? Или ползвате "строителен" ток?
arxd129 - специалист
gogo7777 написа:
И като немаш земно кво?
Знаеш, че е добре да го има. Ще го търся. Това е.
arxd129 - специалист
krasi92 написа:
В кои микрорайон на Люлин живееш
2
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 34

Тема "Грешка /проблем/ в една диференциалнотокова защита" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: