• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 34
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
arxd129 - специалист
kozl написа:
valentino76bs написа:
Стъкленото кълбо ми казва :) :Печка /фурна на твърда връзка може би!
А мое ли стъклото да ти каже от дека е 0-та за тая "Печка /фурна на твърда връзка" :?
Няма нула на този кръг. Няма! Проверих. Няма!!! Но това е дребен проблем. Дребен е!
Оствете тоаи проблем засега. ЗАСЕГА!
arxd129 - специалист
valentino76bs написа:
Май, май....отвори на комшиите таблото и всичко ще си дойде на мястото!Вземи си предварително бинт ,лед и риванол!
Хм... Широко ви е около врата.

И... к'ви са тез пожелания... бинтове ... риванол. Моля ви се - недейте така! :?
Hoвoceлckи - майстор
hidrazin написа:
Hoвoceлckи написа:
Обърнете внимание: всичката му нула е през ДТЗ-то! ... фазата не е :idea:
И квоооооооо... от тва?
Т`ва сериозно ли :shock:
arxd129 - специалист
kozl написа:
Щото ако печка се е там ползвала, как защитата па не е изключвала :?
Печка засега не се е ползвала.

Ама това е друга тема. Редът й не е дошъл.
arxd129 - специалист
nikolov333 написа:
Той автора може и да е ял боя вече и да не може да пише известно време.. :-D :lol: :lol:
Още не са ме били. Но ....

Бре... що да ме бият? Аз какво съм виновен, че установявам че нямам земно...
arxd129 - специалист
hidrazin написа:
Баси и темата за едно тъпо табло. Работа за един следобед с пиене на кафе и цигари.
Ма у Шопландия е така - бият се у гъ...зо да не би да дадат някоя "грешна" стинка.
Такаа.. И на кой да я дам таз стотинка?! Айде - елате, докарайте земно. Вземете стотачка (не стотинка). Елате де.
Ама ако не докарате "земно", какво правим! М?

В смисъла на горното - СПОКО. Земно ако имаше - щях да го взема. Но няма. Или не знам къде е, за да го взема.
nikolov333 - майстор
arxd129 написа:
nikolov333 написа:
Той автора може и да е ял боя вече и да не може да пише известно време.. :-D :lol: :lol:
Още не са ме били. Но ....

Бре... що да ме бият? Аз какво съм виновен, че установявам че нямам земно...
Човек счупихме си клавиатурите да пишем безсмислени постове, от които ти явно нищо няма да разбереш. Затова последно ти пиша по темата.
В твой интерес е преди всяка следваща демонстрация пред някой техник, преди да свържеш 100W-та крушка между L и "РЕ", първо да позвъниш на съседите и учтиво да ги предупредиш, че ще им "спирате тока" и да ги питаш удобно ли е.. Може някой да е в тоалетната или банята и от уплах да се подхлъзне и падне лошо, като му спреш тока точно в тоя момент.. То добре, че осветлението не го слагат след ДТЗ, че иначе 100% си отнесъл шамарите..
Второ.. спри да се вживяваш в това земно и извикай читав майстор да ти преправи таблото по системата TN-C-S, като ти раздели нулата PEN на две РЕ и N за да ти работи безопасно инсталацията на първо време, докато разгадаете къде е земното и има ли то почва у вас.
Трето спри да ошашавяваш майсторите с историята за мистериозното земно, а като дойдат им подхвърли, че ако го оправят ще е много добре, но и да не стане поне си оправи таблото. Много хора нямат земно у тях и просто не знаят за него, но ти се вживя прекалено вече.
Последна промяна от nikolov333 на пон яну 08, 2018 10:39 pm, променено общо 1 път.
plamen6703 - майстор
nikolov333 написа:
Затова последно ти пиша по темата.
Не трябваше да го плашиш :-D Отворил е нова тема да претопля стари манджи viewtopic.php?f=11&t=58956 :lol: :partyman:
arxd129 - специалист
nikolov333 написа:
В твой интерес е преди всяка следваща демонстрация пред някой техник, преди да свържеш 100W-та крушка между L и "РЕ", първо да позвъниш на съседите и учтиво да ги предупредиш, че ще им "спирате тока" и да ги питаш удобно ли е.. Може някой да е в тоалетната или банята и от уплах да се подхлъзне и падне лошо, като му спреш тока точно в тоя момент..
Проблемът със съседите вече е решен. Не го мислете повече. Решен е. ... Но само проблема със съседите е решем. Само той!
nikolov333 написа:
Второ.. спри да се вживяваш в това земно и извикай читав майстор да ти преправи таблото по системата TN-C-S, като ти раздели нулата PEN на две РЕ и N за да ти работи безопасно инсталацията на първо време...
Сам мога да си оправя временно проблема. Разделям нулата на две - преди ДТЗ. И си проследявам кабелите по отделните кръгове.
Все пак: Благодаря за загрижеността ви!!! Почитания за Вас!
nikolov333 написа:
Много хора нямат земно у тях и просто не знаят за него, но ти се вживя прекалено вече.
Вживях се. Натурата ми е такава. Просто - манталитет.
А че мнозинството от другите хора не знаят какво е "земно" ... проблемът си е техен. Как да ги ограмотя?!
hidrazin - майстор
arxd129 написа:
... Айде - елате, докарайте земно. Вземете стотачка (не стотинка). Елате де...
Сорри ама мен лично не ме устройва. Далеч ми е Шопландия.
Па и да бия толкоз път за една стотачка - не, мерси. Дори и отделно да ми платиш пътя...
Аз си правя повече. Намери си някой местен бек...
И това:
arxd129 написа:
...Първо - представителят на ЧЕЗ е "инстински" представител. ИСТИНСКИ! Бодигард. На някоя подстанция. СЪНЕН. До немайкъде сънен!!! Бързаше да иде да си продължи съня. Бил утрепан от работа. Цела нощ охранявал. Аферим на таквиз представители на ЧЕЗ!!!
Боли го оная работа "представителя" на ЧЕЗ.
На него това въобще не му е работа и не го интересува - по закони, правилници, наредби...
Вероятно се е съгласил на частна основа да погледне та белким изкара някой лев.
Та същия този с нищо не ти е длъжен - независимо дали е бил сънен, уморен...
И ти не си човека който да определя и преценява дали е бил наистина и от какво уморен.
:partyman:
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 34

Тема "Грешка /проблем/ в една диференциалнотокова защита" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: