Този модел дори е от ПРО серията на Райдер! Би трябвало да е и за професионалисти!

Matchless написа: Заделила около 500 лв., но списъкът който цитирахЗа 500 лева може да се намери нещо добро. Иначе аз на Метабо не съм видял нещо лошо направено. А горния списък не е подреден по качество. Ако трябва са се подреди, аз бих го редактирал така:
1.Makitta
2.Bosch
3.HITACHI
4.Sparky
5.Hilti
6.Всички останали марки с изключение на тези който се слагаткато "подаръци в царевичните пръчици"
ми се струва, че не е сортиран съвсем по низходящ ред, например Хилти е след Спарки, освен това не включен Метабо. Както споменах, вече си е купил винтовърт Метабо, но не знам дали е добре като марка и за перфоратор. Като попитам в някой магазин и ме гледат като извънземно - блондинка търси професионален перфоратор
Тани написа:Този модел дори е от ПРО серията на Райдер! Би трябвало да е и за професионалисти!Струва ми се, че единствения "минус" ако изобщо е минус е теглото на машината- за дълга работа е тежичка, но пък мисля, че за тази мощност трябва да е тежичък... не съм специалист в тия неща и само правя догатки
За 500 лева може да се намери нещо добро. Иначе аз на Метабо не съм видял нещо лошо направено. А горния списък не е подреден по качество. Ако трябва са се подреди, аз бих го редактирал така:Значи Hilti. Благодаря за мненията, надявам се да го изненадам приятно.
1. Hilti
2. Makitta
3. Bosch
4. Hitachi
5. Sparky
И между "Макита" и "Бош" бих вмъкнал "Метабо".
stereofonix написа:този списък не съм го подреждал по низходящ ред !Да разбирам, че предлагаш Макита? Чувала съм, синът ми да споменава, че във фирмите в които е работил обикновено ползват Макита и не са лоши. Пак ме поставяте в дилема
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: