Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Тани - модератор
Този модел дори е от ПРО серията на Райдер! Би трябвало да е и за професионалисти!
bluelemon - специалист
Защо така не мога да го намеря никъде из интернет тоз модел? Колко струва ако не е тайна. Оня ден ми се наложи да дупча бетон, 10-тина дупки с мойта бормашина която уж е ударна, и ми се взе акъла. Та взех назаем един райдър къртач и ги сдъФка като вафли :) Пича каза че от три години го сдухва и не е мръднал.
Тани - модератор
Ето! И имаше мисля че 10% отстъпка по време на панаира!

Прикачен файл

HPIM7306.JPG
HPIM7306.JPG (151.39 KиБ) Видяна 10626 пъти
velsi - Почетен майстор
Matchless написа:
Заделила около 500 лв., но списъкът който цитирах
1.Makitta
2.Bosch
3.HITACHI
4.Sparky
5.Hilti
6.Всички останали марки с изключение на тези който се слагаткато "подаръци в царевичните пръчици"
ми се струва, че не е сортиран съвсем по низходящ ред, например Хилти е след Спарки, освен това не включен Метабо. Както споменах, вече си е купил винтовърт Метабо, но не знам дали е добре като марка и за перфоратор. Като попитам в някой магазин и ме гледат като извънземно - блондинка търси професионален перфоратор :evil:
За 500 лева може да се намери нещо добро. Иначе аз на Метабо не съм видял нещо лошо направено. А горния списък не е подреден по качество. Ако трябва са се подреди, аз бих го редактирал така:
1. Hilti
2. Makitta
3. Bosch
4. Hitachi
5. Sparky
И между "Макита" и "Бош" бих вмъкнал "Метабо".
adonis - специалист
Тани написа:
Този модел дори е от ПРО серията на Райдер! Би трябвало да е и за професионалисти!
Струва ми се, че единствения "минус" ако изобщо е минус е теглото на машината- за дълга работа е тежичка, но пък мисля, че за тази мощност трябва да е тежичък... не съм специалист в тия неща и само правя догатки :)
Matchless - специалист
За 500 лева може да се намери нещо добро. Иначе аз на Метабо не съм видял нещо лошо направено. А горния списък не е подреден по качество. Ако трябва са се подреди, аз бих го редактирал така:
1. Hilti
2. Makitta
3. Bosch
4. Hitachi
5. Sparky
И между "Макита" и "Бош" бих вмъкнал "Метабо".
Значи Hilti. Благодаря за мненията, надявам се да го изненадам приятно. :-D
stereofonix - специалист
този списък не съм го подреждал по низходящ ред ! А относно Хилти .. хъммм вече не съм много надъхан за таз марка защото един ремонт е на безбожна цена а и да ти важи гаранцията на Хилти ти искат да им ходиш на профилактика а дали има всеки тази възможност.. виждал сам Хилтита с "овяхнал" партонник (универсал - не знам кой как го знае ) вярно техника си е пак ама за толкова пари трябва да е "n-пъти" по издържлива от другите машини но уви и тя си има слаби точки .. така че .. вии си решавате ... а за списака съм го направил Аз как бих подредил марките инструменти който аз бих си взел според ценма качество и подръжка :cool:
Matchless - специалист
stereofonix написа:
този списък не съм го подреждал по низходящ ред !
Да разбирам, че предлагаш Макита? Чувала съм, синът ми да споменава, че във фирмите в които е работил обикновено ползват Макита и не са лоши. Пак ме поставяте в дилема :? А за Метабо какво ще кажеш - ще му стане комплект?
stereofonix - специалист
ами честно казано тази марка ми е леко неизвестна и не мога да кажа нищо съществено за нея.Допитаи се до другите колеги какво ще ти кажат.Но за макита съм запознат .Ще ти дам пример за една ...Преди работех в една фирма за монтаж на климатици и се работеше само с макита. Предполагам си виждал колко тръби и кабели минават от вътрешното към виншното тяло.Този отвор се пробива с боркорона с диаметър 55мм и неведнаж съм пробивал панел без дори за секунда да спра да си почина аз а да не говоря за машината .. така трета година тази макита е БЕЗ профилактика до сега и все още е жива и здрава :) ти сам си направи извода никой за нищо не навивам да си взема само казвам какво сам видял и с какво съм работел :)
evil - специалист
имам такова спарки и съм работил с доста подобни машини , и аз мисля че за 200лв това е наи-доброто

Тема "RQ: Перфоратор за бетон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: