Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Стефан - майстор
Много ми помогнахте. :lol: Благодаря! Моля темата да се заключи.
stefan_gb - специалист
Да казахме ти каквото трябва :) неможем да ти сменим предпазителя ......
Милен - майстор
Поне искай от енергото да ти сложат предпазител с крива D да не ти изключва електрожена, ако увъртът сам си го купи. Иначе ситуацията си е гадна 15kW трифазна мощност са 22.8А но е трифазна и си има определени плюсове, а при монофазна се получава 68А за 15kW и няма да имаш проблеми с електрожени.
Стефан - майстор
Така смятам да направя. Мерси!
dragozow - майстор
Понеже продавам и пернишки електрожени и генератори да ви кажа. 8 киловата генератор подскача като му пуснеш тоя електрожен, консумацията е над 9 kW.
Милен - майстор
А знаеш ли тия пернишките Кракра дали имат някакъв сайт където може да им се разгледат по подробно параметрите на различните им модели?
Стефан - майстор
Стефан написа:
Вече започнах да включвам. Явно тия от EVN са или хитреци, или тъпанари. За момента не знам към коя категория да ги причисля. Но, че са мошеници, за мен е ясно. Щом ме мотаха 9 месеца, и какви ли не намеци ми правеха за включване. А по договор срока е 6 месеца. При положение, че съм си платил всичко, в срок.
Такааа..... Преди няколко дни си бях на мястото, и разгледах договора за присъединяване. Там изрично пише, че предпазителя след електромера трябва да е 32 А, за което съм си платил. А тия гадове от EVN умишлено са ми сложили 25А. Нямам думи!
Balabanov - специалист
Здравейте колеги, същия електрожен в гараж намиращ се в новопостроен блок и при мен бушона падна веднага, след като завъртях копчето на 125А, лошото, е че падна и бушона до електромера, до който достъп на този етап нямам.
Ето снимки на бушона, който падна и табелката на електрожена:

Изображение

Изображение

Някакви идеи?
iliya_i - майстор
С тез 16А бушони забрави за заваряване в този гараж.

Тема "Какъв е проблема?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: