Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
stanetzz - специалист
BAlexandrov написа:
.......
Колега, ако си решил да трепеш тъщата, точно така трябва да се направи. :supz:
BAlexandrov - специалист
От какво е притеснението, че е на 220 волта ли? Това все пак е зад огледалото, отстрани може да се уплътни също и не виждам проблем за безопасност и да гръмне си е отзад.

Все още проучвам оферти. Намерих евтини в Китай и изглеждат наистина качествени, но доставката е скъпа и само dhl и пак не идват евтино. Имат и с най-различни форми - овални, кръгли и т.н. и със всякакви сертификати...
Евентуално ако се посъберем повече може и да има смисъл...
greentree - специалист
Аз пък съм решил да пробвам с нагревателна възглавница (онези за кръста).Верно,че е малко малка,но моето огледало ще е 50 на 50 и мисля ,че ще стане
-обезопасена ,нагрява на 3 степени,тънка,ефтина,к'во ти трябва повече....Някой ако се сеща за минуси да споделя. :-D
didoni_ - специалист
kolega ima edni reotani na 220 na trabite na 6okolada vav vaflenite cexove,mislia 4e se kazva6e podovo,to moje da stane
fikata - майстор
didoni_ написа:
kolega ima edni reotani na 220 na trabite na 6okolada vav vaflenite cexove,mislia 4e se kazva6e podovo,to moje da stane
Освен за затопляне на ковертюра (пълнежа за вафлите) при тръбен транспорт, съпротивителни проводници/кабели/ се ползват при защита срещу обледеняване при външни водосточни тръби..
Последна промяна от fikata на нед фев 13, 2011 3:55 pm, променено общо 1 път.
PCL82 - майстор
Защо е нужна цялата дандания и риск? При мен като пусна вентилатора на банята след къпане и за 5 минути всичката пара я няма, а огледалото вече е сухо. Къпа се към 20минути и има доста пара. Вентилаторът е най-обикновен ф120 20Вт Aliberti. Банята е 2,50 х 1,90х 2,50.
BAlexandrov - специалист
А при мен не :) Парата се изтегля, но огледалото не изсъхва поне 30 мин.

Тема "Как се прави огледало за баня с нагревател отзад" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: