Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
shotik - майстор
На никой не оспорвам и не визирам,само написах това,което съм чул и това ,че несъм учил тези неща.
Ще питам при удобен случай,въпреки ,че си мисля ,че има контролни записи каква честота,волтаж,ампераж и др. се записват постоянно и може да се следи за тези показатели.
lz1wvm - специалист
alsted дадох ти пример с топлия и студения резерв,как става регулиране на косумацията в големи граници на ел.енергийна система.Може ли да кажеш по твоето твърдение,къде отива нереализираната ел.енергия от производителите. :?
alsted - майстор
Отива като пара във въздуха!
alsted - майстор
Торбалане, къде си? Обясни на човека защо по някога АЕЦ-а изпуска много яко пара...
lz1wvm - специалист
Отива като пара във въздуха!
:lol:
Да ама не.
lz1wvm - специалист
Торбалане, къде си? Обясни на човека защо по някога АЕЦ-а изпуска много яко пара...
Не торбалан бе....неволятааа.
alsted - майстор
Не се шегувам, имам предвид @torbalan. До колкото знам е от района и е дипломиран специалист :cool:
lz1wvm - специалист
Във форумите мненията се тълкуват по различни начини.Ще се опитам да обясня моите виждания.На производителя,и на консуматора има поставени електромери,и разликата в показанията на тези електромери е загубата в ел.проводи на НЕК и на ЕРП.Ако към една батерия вържем една крушка,как ще консумираме по вече ел.енергия от нея.Всеки генератор включен в мрежата,не си изменя честотата.По голямата отдавана мощност,идва от подмагнитването на ротора примерно(ако е електромеханичен).Както на динамото на автомобила има алтернатор.
Поздрави.
alsted - майстор
Както на динамото на автомобила има алтернатор.
Поздрави.
Кандидат номинация за бисерите ли правиш :lol:
lz1wvm - специалист
Както на динамото на автомобила има алтернатор.
Поздрави. Кандидат номинация за бисерите ли правиш
Ти само това ли разбра. :?

Тема "Най-новата измама на енергото" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: