Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
pif4o - специалист
leosat varna написа:
Chefo77 написа:
leosat varna написа:
Във всеки магазин за животни има препарати за прогонване на котки.
Аз имам двама идиота (котарака) и с голямо удоволствие си хъркаме пред телевизора.... Не е хубаво да се издевателства над животните...
Еее, не така. И аз ги обичам животинките, но едно е аз да си направя избора и да се грижа за него, друго е външно животно, което обикаля квартала по 18 часа на ден и накрая влиза при децата ми ...
Абсолютно едно и също е!!! И двете са живи същества...По същата логика дай да избиваме бездомниците...или да ги прискаме с райд...
Абсолютно не е едно и също!!! Ами ако ми влезе в къщата и ми виси на прозореца да ми дърпа мрежата и него ще напръскам с раид :)всичко си има граници, за сега вече два дни котето обикаля долу по живо по здраво и на перваза не се е качило.
Chefo77 - майстор
leosat varna написа:
Chefo77 написа:
leosat varna написа:
Във всеки магазин за животни има препарати за прогонване на котки.
Аз имам двама идиота (котарака) и с голямо удоволствие си хъркаме пред телевизора.... Не е хубаво да се издевателства над животните...
Еее, не така. И аз ги обичам животинките, но едно е аз да си направя избора и да се грижа за него, друго е външно животно, което обикаля квартала по 18 часа на ден и накрая влиза при децата ми ...
Абсолютно едно и също е!!! И двете са живи същества...По същата логика дай да избиваме бездомниците...или да ги прискаме с райд...
Не, колега, не е така. За моето животно ще се грижа, ще му правя ваксини, ще го обезпаразитявам и всичко това ще го правя не за да му е добре на него, а за да не зарази децата ми, съпругата ми или мен самия. Но кварталното куче или котка не може да ми даде тази сигурност.
Не говоря за изтребване, не ми криви думите! Нито за издевателства!
По тази логика ... аз правя секс с жена си без презерватив. Може ли да метна и кварталните наркоманки по същия начин или е лееееко рисковано?
velas - специалист
Добре, след като не е едно и също - пръсни си райд в носа...нали е безобидно!?...

Аз имам същия проблем в офиса с котки, но купувам точните препарати за целта, които няма да навредят на животното! Не си правя експерименти...
ebahti - майстор
В носа,в носа.........по опашката файда нема... :-D
Neno Er - специалист
Момчета,
Искрено ме разсмяхте с различните съвети. Явно сте ги направили с чувство на хумор.
Според мен най-подходящото решение е с плоскост под наклон, а ако е стъкло, още по-добре.
И в духа на повечето мнения:
Изрежи и ноктите. :lol:
fikata - майстор
Темата е на път да стане хит във форум "Електротехника" :lol:
Служи като белгия за точене на "остроумие".. :rock:
Georgi_G - специалист
grants написа:
marrrio написа:
С................ :lol: :lol:
сипи и валериан :rolleyes:
и ще събере всички котки от своя и близките 2-3 квартала. :datz:
pif4o - специалист
Сега се чудя, що ми трябваше да пръскам бедното животинче с раид и да го прокудя, квито гладни времена настават само щеше да е нужно да открехна прозореца и то само да влезе вътре на топло, а от там на още по топло в фурната с ориз :asian:
Chefo77 - майстор
leosat varna написа:
Добре, след като не е едно и също - пръсни си райд в носа...нали е безобидно!?...

Аз имам същия проблем в офиса с котки, но купувам точните препарати за целта, които няма да навредят на животното! Не си правя експерименти...
Колега, да съм предложил да се пръскат с РАЙД?
Мисля, че единственото, което казах конкретно на теб, е че ИМА РАЗЛИКА дали животното е домашно или махленско.
А иначе споделих, че съм настъпал гнусната котка на леля ми (да, наистина е гнусна и я настъпах без да искам).
Да съм давал идеи как да се тормози животно?
pif4o - специалист
Казах ви че тая котка само неприятности носи, не стига че ми оскуба мрежата и ми препика джама, ами ето сега и тук се карате заради нея, ако не се помирите още утре ще я гръмна та мир да има :axe:

Тема "Проблем с котка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: