Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
lov - майстор
stiv1961 написа:
Голяма играчка.Има едни тръби, които не са точно тръби ами огънат профил с процеп.Е те там ще монтираме диодите.И стига с това спиране на тока- живеем в 21- ви век :)
Първите светодиодни ленти видях по ингилизко. Слагаха ги на пода в каналче в едни бани. Покрай лентичката нареждаха ситни камъчета и всичкото това заливаха със смола. Та както казваш че има такъв профил в който могат да се се съберат няма ли да стане по същата технология със смолата. Е от задната страна може да се подложи нещо така че да се намали разхода на смола а и самите диодчета да са колкото се може по близо до процепа. Хем ще се получи по равномерно разсейване на светлината хем ще стане с по търговски вид.
sstefanov - майстор
От лоста светлината почти не се разпространява. Най-вече е в долната част, и второ е слаба.
Аз затова питах кой тъпанар е сложил осветление в лоста, а не го е залепил на най-горната плоскост?
Но явно е ефектно лоста да ти свети в тъмното (това го разбирайте както си искате :lol: ).
rum_sz - специалист
Жените изпитват страх за децата,и предпочитат на батерия.Този лост е с сензор като затвориш вратата изгасва след 2 минути.Значи купувам един брой лост ,разглобявам и гледаме за какво става въпрос и после ,Направи сам ,с помоща на форума :)

Изядохтели шараните? Че на мен ми се падна едно мазно парче ,което доведе до доста употреба на винце :lol:
rum_sz - специалист
АКО МЕ УДАРИ ТОКА СЛОЖЕТЕ ТОВА НАД ГЛАВАТА МИ ДОКАТО ПРАВЯ ЛОСТА :-D

Прикачен файл

tabela_658.jpg
tabela_658.jpg (96.64 KиБ) Видяна 1910 пъти
sstefanov - майстор
Шаран -> риба -> фосфор -> лоста ти свети в тъмното!
(как го нагласих за Никулден, а? :lol: )
NeoBoss - специалист
да жените са прави, криенето във гардероба нетрябва да се подценява :)
ама ако не те притесняват жиците пак смени сензора със ключе, по лесно и по сигурно и по безотказно

Тема "Светещ лост за гардероб" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: