Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
nikolov333 - майстор
Интересно..
AAsat - специалист
cerebral написа:
A сега последно колко са максимално допустимите допълнителни приемници че мойте станаха 3 + основния 4 т.е. имам нужда от още един приемник за който не е задължително да гледам различна програма искам да кажа че имаше някакъв чалъм на подвързване ама вървеше една и съща програма на двата приемника а аз не мога да съм в 2 стаи едновремено така че не ме бърка това.... т.е. когато ползвам единия не ме бърка че на другия е същата програма
Стигнал си границата на броя приемници.
Приемниците на Булсатком са различни модели. Ако някой от твоите е от по-старите ( с модулатор ) можеш да разклониш изхода на модулатора на няколко телевизора със сплитер ( ще гледат едно и също ). Има устройства, за управление на приемника от съседната стая ( по кабела по който получаваш сигнала към телевизора или по допълнителен кабел връщаш сигнала на дистанционното) и така си сменяш каналите без да ходиш в стаята с приемника.
Ако никой от приемниците няма модулатор може да се направи, или пък ако телевизорите са близо ( примерно през една стена ) , да се включат към различни изходи на приемника - да кажем единия телевизор по HDMI, единия по скарт - зависи от изходите на приемника.

Тема "Разклоняване на сигнал от Булсатком" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: