vk написа:Ех, тез кабелни канали, те са мъката на електротехника.
Мда. Когато мостовака директно се полага, мъцва с гипс и след това мазилката отгоре и е готов.
kamendc написа: За материали - по-добре си ги купи сам, за да си сигурен, че няма да купят примерно 100 метра кабел и да ти сложат 80, пък 20 да си приберат в багажника. От друга страна, ако от други обекти така са прибирали материали, може да си на сметка да си с техни материали, които ще са им без пари и ще ти ги сметнат тънко. Но по-скоро не.Ми, направете си и инсталацията сами. Така ще сигурни, че никой няма да ви прекара
MIRO_073 написа:Предложение към модераторитеМ-даа, аз тия дни гледах каква почивка му трябва за да ги приведе към нормалните ок. 2/ден.
8180 написа: М-даа, аз тия дни гледах каква почивка му трябва за да ги приведе към нормалните ок. 2/ден.Не знаех, че има някаква норма. Трябвало е да го пише още в условията за регистрация - повече от 2 мнения на ден = БАН. И между другото - хората от темата ми помогнаха и се вслушах в съветите. Действително размразих с духалка, както писаха и действително термостата ще погледна. И няколко пъти споменах, че една основна част от мненията в последно време ги натрупах в една конкретна тема, която се разтъкава над 20 страници с глупости, но мнения в нея не бяха трити. Искаше ми се модератор да е активен и там.
Junak написа:thinkpad, може ли един по-личен въпрос? Преди форума http://www.napravisam.bg, по точно преди Вторник 03.Сеп.2013 3:15 pm в кой форум беше регистриран?Не съм от хората с много регистрации. Мислех, че тук виждам хора със сходни интереси. За това и направих копие на Шуко-то, което можеш да видиш в подписа ми, както и се опитах да бъда полезен до колкото е възможно и да дам полезна информация в една конкретна тема. За жалост не сполучи, вината не е само моя.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: