Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
stiv1961 - майстор
Конвектора е вече работещ, благодарско на всички :supz: , при положение, че на племенника са му искали 70 кинта за ремонт какво правим с останалите 50 :? ....... амиииии пържолки, винце и ракийка :partyman: :partyman: Баси, в сервиза влизат 50 лв. за развиване и завиване на десетина винта :?
VLADO66 - майстор
stiv1961 написа:
Конвектора е вече работещ, благодарско на всички :supz: , при положение, че на племенника са му искали 70 кинта за ремонт какво правим с останалите 50 :? ....... амиииии пържолки, винце и ракийка :partyman: :partyman: Баси, в сервиза влизат 50 лв. за развиване и завиване на десетина винта :?
50 лева са разходи за обучение на извърщващия споменатата дейност,диагностика на проблема/интелектуален труд/ и режийни на помещението където кипи този труд :)
hidrazin - майстор
Ами честито! :-D
Пък това за сервиза е друга бира. Поне не са му взели пари за гледане или консултация. Един тук във форума му бяха взели 25 лева да му видят един усилвател. Решили че не става и взели 25 лева.
То строго погледнато и един плочкаджия ти иска 20-тина лева за да ти плясне четири плочки накриво. :lol:
:partyman:
stiv1961 - майстор
Другото което е интересно, че като отидох в сервиза с джаджата и им казах, че знам какъв е проблема не пожелаха да ми доставят частта а искаха да занеса конвектора там те да го поправят. Ами не стана на тяхното :lol:
saraneron - специалист
Нормална практика, бъркаш в тяхната пъничка ,е можело да ти го продадат заедн с трудаи и ако си съгласен ,купуваш!

Тема "Терморегулатор за конвектор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: