shadow__01 написа:... Все пак ще минават 165A през нулата ...Абе да не си нещо влюбен днес?

shadow__01 написа:... Все пак ще минават 165A през нулата ...Абе да не си нещо влюбен днес?
zandor написа:понеже формулата която ми показа някой тук беше с корен от 3 и затова малко се учудих!За звезда - U = √3Uф, I = Iф, За триъгълник - U=Uф, I = √3Iф
shadow__01 написа: Моя грешка. Днес съм разсеян нещо и не съобразих, че има и нула. Все пак ще минават 165A през нулата и по 55 през фазите..Shadow, нещо пропусна, че трите фази са дефазирани една спрямо друга на ∠120˚. Събират се вектори, не може просто така да събереш токовете от трите фази.
ivanovbg написа:М,гла, не прочете ли поста ми най отгореТакива формули като твоите по-горе за пръв път виждам. Методите ще ги дам като връзка към сайт - Using Vectors to Approximate the Neutral Current in a Three Phase Power System
thinkpad написа: Такива формули като твоите по-горе за пръв път виждам. Методите ще ги дам като връзка към сайт - Using Vectors to Approximate the Neutral Current in a Three Phase Power SystemМи малко си учил
thinkpad написа: Забележки от човек, който си мисли,..За разлика от тебе аз не мисля, а знам. И да не се отдалечаваме от темата...
hidrazin написа: Абе да не си нещо влюбен днес?Не, развален режим на сън. Недоспал съм. А и таванната теория май е истина.
shadow__01 написа:Колега при пресвъзване на нагреватели от звезда в триъгълник общата им мощност се качва 3 пъти! Съвсем нормално е ако не са преоразмерени контакторите на 300% претоварване да се заварят.hidrazin написа: Абе да не си нещо влюбен днес?Не, развален режим на сън. Недоспал съм. А и таванната теория май е истина.
Как така едновременно ще работят на 230V и няма да протича ток през нулата?
При монофазния проточен бойлер има 8KW на фаза и нула. При трифазния ако има 3*8KW свързани по същия начин на различни фази....
На едно място за малко да гръмнат 2 1000-литрови бойлера след пресвързване в триъгълник. Контакторите бяха като заварени и добре, че се спука една PVC тръба да освободи налягането.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: