stiv1961 написа:Тук поддържам thinkpad- инструменти, които са добро попадение за относително скромната си цена.. Все пак не всички тук са професионални строители, плочкаджии, ел. техници и прочие.Аз пък що си мисля, че Тинки показва инструменти, с които РАБОТИ професионалната си работа? И аз имам клещи на Рико и отвертки на Топмастер за 10 лева всичко, но ако ми трябваха професионално ежедневно и т.н. нямаше да ги погледна изобщо. И не защото са лоши.
thinkpad написа: Примерите не са ти разумни. Взима се това и толкова, колкото да ти улесни работата и колкото ти е нужно. Ти в момента ми казваш - трябва ти кола, не си купувай тая която те вози, купи си Мазерати, щото е по-лъскава и ще изглеждаш по-квалитетен.Не бре, диване, казвам ти да си купиш такава, която няма да стои повече в сервиза, отколко да я ползваш, която няма да гори 20 на 100, няма да ръждясва повече, отколкото стара лада след автомивка и с която няма да те е срам да се движиш по улиците. Твоят начин на разсъждение повелява като ти трябва кола, да гледаш най-евтината, защото предназначението И е от т.А до т.Б, има 4 гуми и що-годе върви.
Пак ти казвам, че явно не си се сблъсквал с такива клиенти, на които им прави ДОБРО впечатление, че си уважаваш труда и се глезиш с добри помощници. На баба ти на село не И прави впечатление, но на онзи с ЦЛС-а, който те вика да направиш инсталацията на триетажната му къща вероятно ще направи.
Това ако е вярно - защо го месиш с работата си?
fox_vt написа:Темата е за евтини ментета.Това твоето е да изтипосаш И. Фидосова и да кажеш - грозничка е, ама нали има дупка - върши работа. Мен обаче ме е срам да я покажа, затова предпочитам да съм с Мая Манолова, да речем. Хем ти прави густо на самочувствието, хем не ти се смеят зад гърба.
Не съвсем. За инструменти, които са добро попадение за относително скромната си цена.