DRLabs написа:Ами да ти кажа за мене това мигане започва в резултат на прегряването или може би имат и вътрешни термо-защити луните защото и аз бях купил за проба една ултралукс, 7 вата на 12в и тя като поработи по-дълго време започваше да мига.. също като твоите. Та според мене щом са ти мигали преди да изгорят значи 100% са прегрявали и след няколко прегрявания горят, като им се опекат карантиитеДва поста по-горе съм ти предложил едни с каквито съм аз и съм ти обяснил защо..между другото пак след консултации с Хидрата..Ами явно пак ще трябва да се разходя до този магазин. Аз от тях си купих телата, но търсех малко по-мощни (10х450 лумена) и доколкото помня нямаха такива. Дали като са на 220V като в моя случай ще греят повече от твоите, които са на 12? И все пак изгарянето се случва малко странно - първо започват да премигват като постепенно премигването минава във все повече време несветене докато накрая премигват много лекичко - сякаш диода се опитва да запали но не успява. Процесът трае около няколко дни. От друга страна, на две от крушките първото премигване се случи след пускане т.е. когато все още не са загрели.
Ето и една тема за проблеми с димера която може да ти е полезна http://forum.napravisam.bg/viewtopic.php?t=35918

Тези луни, за които съм писал са 400 лумена, и няма да греят повече, но най-добре си вземи 1-2 за проба и ги сравни с твоите като осветяване.
Мисля, че няма да забележиш голяма разлика, освен че разсейват повече светлината, понеже са матирани..