• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
GL78 - специалист
lov написа:
GL78 написа:
Офф, от ляво и дясно на твоята картинка има две болчета. Като ги развиеш това отпред пада(капак). той затиска това щрихованото-при моя това го нямаше. Не бях срещал такъв, но го видях. Та за това попитах дали е нужно това- да нужно е
За последен път те моля да покажеш този уникален магнетрон. :)
Ще го снимам и покажа. Не е уникален. Нали и на работа бях. Някой път не мога да пиша-жената е втора смяна. Снимах снощи, но как се качват- не знам. Има там едно "вмъкни изобр.", но как?
GL78 - специалист
Как да кача снимките? Снимано с телефон прехвърлено на компютъра. BBCode- какво е това?
DMN - майстор
GL78 написа:
Как да кача снимките?
viewtopic.php?f=15&t=5265
GL78 - специалист
DMN написа:
GL78 написа:
Как да кача снимките?
viewtopic.php?f=15&t=5265
Вижте сега, подобни абсурди съм срещал като студент-купуваш от Студентски град учебник написан така, че трябва да си завършил висше, че да научиш нещо от него та да завършиш висшето! С цялото си Уважение, но форума е за споделяне на идеи и т.н. Моят компютър е средство за комуникация, не разбирам от компютри, а където не знам- не пипам. Има бутон " Вмъкни изображение" и какво от това? Направете форума да е достъпен за всеки! (към модераторите)
hidrazin - майстор
Не е с бутона Изображение Този бутон е за снимки с външен линк а не за качване от твоя комп.
Погледни по-надолу - там има Прикачи файл
Та под него има разглеждане - да намериш нужния файл в твоя комп ( в случая - снимка).
Кликаш на нужната снимка и после на бутона Добави файла.
Желателно е преди да публикуваш поста със снимката да направиш Преглед.
Може да се окаже че снимката е много голяма и разтяга страницата.
По подобен начин се работи и в много други форуми. Добре е да се знае. Лесно е.
Но пък в дадения случай не е нужно да качваш нищо. Аз ще го направя.

Изображение
:partyman:
GL78 - специалист
lov написа:
GL78 написа:
Офф, от ляво и дясно на твоята картинка има две болчета. Като ги развиеш това отпред пада(капак). той затиска това щрихованото-при моя това го нямаше. Не бях срещал такъв, но го видях. Та за това попитах дали е нужно това- да нужно е
За последен път те моля да покажеш този уникален магнетрон. :)
Как качвате снимки тук? Аз през АБВ-то съм "ремонтирал" AEG готварска печка, но тук не нога да кача снимки. Как се прави?
GL78 - специалист
[quote="hidrazin"]Не е с бутона Изображение Този бутон е за снимки с външен линк а не за качване от твоя комп.
Погледни по-надолу - там има Прикачи файл
Та под него има разглеждане - да намериш нужния файл в твоя комп ( в случая - снимка).
Кликаш на нужната снимка и после на бутона Добави файла.
Желателно е преди да публикуваш поста със снимката да направиш Преглед.
Може да се окаже че снимката е много голяма и разтяга страницата.
По подобен начин се работи и в много други форуми. Добре е да се знае. Лесно е.
Но пък в дадения случай не е нужно да качваш нищо. Аз ще го направя.

Изображение
:partyman:[Благодаря
lov - майстор
Ммм... да.... нещата се изясниха. И за какъв чеп ти трябваше да разглабяш магнетрона от там. Само някои изгъзени магнетрони мрежичката е захапана под монтажната пластина. Ако беше пуснал снимка и питал правилно нямаше да се чудим какви ги вършиш. Нормално тя само е вкарана само в ямката. При сваляне на магнетрон и последващо качване е хубаво да се извади и поразчепка малко да бухне.
Там при магнитите нямаш никаква работа за нищо на света. Полюсите им са настроени един срещу друг така че да вадят максимума. Не е като за в час по трудово обучение. :)
GL78 - специалист
lov написа:
Ммм... да.... нещата се изясниха. И за какъв чеп ти трябваше да разглабяш магнетрона от там. Само някои изгъзени магнетрони мрежичката е захапана под монтажната пластина. Ако беше пуснал снимка и питал правилно нямаше да се чудим какви ги вършиш. Нормално тя само е вкарана само в ямката. При сваляне на магнетрон и последващо качване е хубаво да се извади и поразчепка малко да бухне.
Там при магнитите нямаш никаква работа за нищо на света. Полюсите им са настроени един срещу друг така че да вадят максимума. Не е като за в час по трудово обучение. :)
GL78 - специалист
Никакви магнити не съм пипал! Мойте снимки се оказаха големички
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

Тема "Магнетрон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: