Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
lov - майстор
Кат каза че е минал през много чираци и като го поразгледах на телевизора :? ми се струва че е пренавиван. А тогава е сигурно че ще трябва да му се бае с ново подмагнитване. Кат го опърлят с горелката да изкарат жицата по лесно гарантирано така става. И те това с начукването с неодимов магнит го остави на специалистите от мазето.ком :lol:

п.п. Хидрата ме е изпреварил
:partyman:
Hoвoceлckи - майстор
Това, че който го е обслужвал си е за бой определено е така. Но бубиньора е "в небрано лозе".
Последно, май е купен "втора ръка" и след като не е тръгнал, са го пратили за пренавиване. "Разхождането" му обратно за проба, не е от най-лесните работи. Като е ясно, че не може да се разчита и на "колегата" там. За механичното намагнитване си беше чиста моя фантазия - не съм го чел никъде. Рекох, ако може да помогне, да го подскажем на собственика ...
Благодаря все пак.
lov - майстор
Щом е пренавиван нещата са сигурни на 100% Аз ти подсказах. Събират карантиите палят генератора да е топъл че да запали след това веднага. Две жици от акумулатора 5-10 секунди. И да е повече нищо му няма но е без файда. Пали и ако възбуди натоварват колкото се може на максимум с някакви уреди.
Hoвoceлckи - майстор
Благодаря! Колегата бубиньор чете и остава да решат кога-как, и да се организират.

Тема "Помощ за самоделен асинхронен генератор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: