Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
soteto - специалист
Може би това не е Esprit,а Spectra1727,щото и двете отдавна ги няма в производство.Може някъде да има и изостанало нещо,но и втора ръка работещо ли е няма грешка.Като гледам изглеждат нови неща,но цените доста занижени макар и с отстъпка,като акумолатор и акустичен датчик.
valat111 - специалист
Цената на акумулатора е само цена на акумулатор, различните амперчасове са на много различни цени. По-горе не е конкретизирано.
Kasper - специалист
Само една забележка: не си купувайте от вертикалните клавиатури като тази на снимката. При въвеждане на кода сваленият надолу капак открива клавиатурата и много лесно може да се види набираният код отстрани. Същата клавиатура я има и в хоризонтално изпълнение и ценате е една и съща. При нея капака на клавиатурата просто не се отваря напълно, като по този начин се покрива полето отстрани при въвеждането на кода.
gkaraivanov - специалист
Алармата ми е необходима за търговско помещение 30м2 две врати склад 5м2 и 25м2 магазин предпочитам да е локална да не се обвързвам с сотове тъй като нямам какво да пазя освен няколко полици застраховки и един компютър!
Искам само писък на сирена и може би SMS известчване но не е задължително!
jdraganchev - специалист
gkaraivanov написа:
Алармата ми е необходима за търговско помещение 30м2 две врати склад 5м2 и 25м2 магазин предпочитам да е локална да не се обвързвам с сотове тъй като нямам какво да пазя освен няколко полици застраховки и един компютър!
Със сигурност тогава това не е твойта сирена! Такава, която ще ти върши работа-взломоустойчива, силна и с автономно захранване ще е 60-80 лева. Такава като оферираната се слага когато имаш СОТ, защото се изключва за не повече от 1 секунда (например с юук, паве... и каквото друго тежко се сетиш).
Ако ще е Парадокс, виж SIR-PL, имам такава и е уникална, като свирне, 8 етажен блок се събужда целия
zdravkich - специалист
gkaraivanov написа:
В твоя случай една аларма , като "HOME 3" или "APOLLO 7D" ще ти върши работа, а и ще ти стъпи с 2 датчика и МУК около 120-130 лв. :wink: Зависи колко пари смяташ да отделиш за такава екстра, може и нещо по-добро като марка към 200 лв отива горе-долу.
П/П: колега как са вендинг машините :-D
soteto - специалист
gkaraivanov написа:
За тези помещения тази алармена система ще ти свърши работа.Външна бронирана сирена е удачна,ако е монтирана поне на 5метра от основата на зданието,от гледна точка за елиминирането и,но и това не е гаранция.В твоя случай е по добре едно GSM оповестяване.

Тема "Каква аларма бихте препоръчали да се монтира за жилище" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: