• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
FM STEREO - специалист
През лятото е 230V,вчера го мерих беше 218V към 19ч. Нормално е да пада през зимните студени дни,преди при мен и ромите правеха мизерии,но сега им пуснаха законно захранване,но има един квартал,където всички къщи са незаконни и там ток няма и продължават да се закачат от единият извод близо до бившият завод "Мусала",скоро не съм ходил натам да видя възможно е пак да дърпат.
infomar
235V... на 30 км. от Плевен, но аз съм на 40 метра от трафопоста... винаги е било толкова.
iliya_i - майстор
Е то кво излезе? В селата напрежението по-високо от градовете. Но там повече се отопляват на кюмюр и дръве. Консумират ток като през лятото. А в градовете си харчим яко зимата.
hidrazin - майстор
iliya_i написа:
hidrazin, а защо на 01.09.2016г фаза Т ти е наполовина? :?
:-D Не бре. Грешен пръст... Оправено е. :axe:
Няма как да ми е наполовина. Ще изключи ...
:partyman:
iliya_i - майстор
hidrazin написа:
iliya_i написа:
hidrazin, а защо на 01.09.2016г фаза Т ти е наполовина? :?
:-D Не бре. Грешен пръст... Оправено е. :axe:
Няма как да ми е наполовина. Ще изключи ...
А аз те заподозрях, че ти си този, който срива енергийната система на страната. :lol:
hidrazin - майстор
Стига бе, как ще я сривам? Че аз се топля на климатици! :shock:
bigdragon - майстор
hidrazin написа:
Стига бе, как ще я сривам? Че аз се топля на климатици! :shock:
Бах тез климатици на 20 kV...
nikolov333 - майстор
Ам, че ко..консумацията му сигурно ще е под 0,1А :-D :-D :lol:
DundyTheCroc - майстор
На работа е 229-230, докато не спря. Резервното 219-220, стар трафопост, ама UPS-ите нещо не го харесаха и останаха на батерии. Два часа карах на агрегат докато ЧЕЗ ни пуснат основното.
В момента у нас 232-233, рядко пада под 225, обаче никога не е било наред, пулсациите са видими дори от лампите.
John - специалист
Хидрата знае най-добре.Такъв продължителен студ не е имало поне от 5 години.Нека да каже колко стъпала е вдигнал на трафа
.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

Тема "Енергийната система в студовете или колко е напрежението у вас" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: