Благодарско, иначе таблото и инсталацията са почти готови, казвам почти щото остава да се шпаклова в двете стаи и да се навържат контактите, инак таблото стана прилично, можеше да го направя и още по красиво като подкастря кабелите в него с точните дължини до шините, ама все съм на принципа нека има от колкото да се окаже късо
Остана ДТЗ да му купя тея дни. Ааа, още не съм му пуснал тока да видя ша гръмне ли хаха ;) ама днес ще му отрежа лентата и ще замеря на всякъде какво се случва
В краина сметка поднових и голяма част от инсталацията на осветлението.
pif4o написа:Благодарско, иначе таблото и инсталацията са почти готови, казвам почти щото остава да се шпаклова в двете стаи и да се навържат контактите, инак таблото стана прилично, можеше да го направя и още по красиво като подкастря кабелите в него с точните дължини до шините, ама все съм на принципа нека има от колкото да се окаже късоПускай тока плавно, че да не му дойде изведнъж голямо налягане!Остана ДТЗ да му купя тея дни. Ааа, още не съм му пуснал тока да видя ша гръмне ли хаха ;) ама днес ще му отрежа лентата и ще замеря на всякъде какво се случва
В краина сметка поднових и голяма част от инсталацията на осветлението.
Сега се допитах до човек, който се занимава само с това - пробната лампа ще ти даде някакъв ориентир, но си има измервателни уреди, с които точно да се проверят всички параметри на изключване на ДТЗто ти. Предполагам и в Пловдив има кой да ти направи такава проверка, за да спиш спокойно.