Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
iliya_i - майстор
Ами предложих ти за 90. Ти казваш, че 150+50 ти е скъпо. Оставям ви с Тинки да си мрънкате заедно. :drinkers:
nikolov333 - майстор
Теоремата за кривия космос.. :-D
tzetz009 - специалист
:lol: :lol: :lol: По скоро " Аксиома за кривия космос " !

Уики... "Аксиома или постулат в класическата логика е твърдение, което не е доказано или демонстрирано, а се разглежда като самоподразбиращо се или като неизбежно произволно приемане"

:partyman: :partyman: :partyman:
toolegittoquit - майстор
vlax написа:
Без пари няма никъде,150 лв са с клубната карта/100+50/.50 лв за карта се се дават и избиват само ако мислиш да пазаруваш и други неща от тях,имаш отстъпка и на бъдещите покупки-ставаш Клубен член :roll:
Аз не ща да съм член
Ти искаш да се гъне или да се движи наляво-надясно по хоризонтала?
radoslavnkolev - помощник
Хора вие ме скъсахте от смях дадох пример с нутрибулет защото само за това се сетих на момента незнам точно какво ще включвам в тези контакти но... да :D :D :D От един кабел стигнахте до делимано бойлери и т.н. :D :D :D Иначе благодаря много на всички (какво е копърка незнам) за отговорите всичко е монтирано и сглобено ако не пиша няколко дни значи съм изгорял :D Отново благоаря :)
toolegittoquit - майстор
radoslavnkolev написа:
Иначе благодаря много на всички (какво е копърка незнам) за отговорите всичко е монтирано и сглобено ако не пиша няколко дни значи съм изгорял :D Отново благоаря :)
Мани 32А предпазител и го смени с 20А. 32А е твърде много за тоя кабел. 32А е за минимум 4мм2

Тема "Разклонител от таблото?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: