• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Karaangov86 - специалист
пон дек 16, 2019 7:55 pmplamen6703 написа:
пон дек 16, 2019 7:14 pmKaraangov86 написа:
Не ти трябва схема на печката печката е вързана + и - допираш още една жица към + и започва да работи да пали след махане на жицата от + печката спира или като запали вдига температура и сама си спира няма нищо специално варзалсам я към китаиско реле с дистанции. Но искам да го сменя и затова искам от това новото да получа 12 в. Постоянен а не инпулсен сигнал
Прочети какво са ти врачували веднага като си задал въпроса си.
съб дек 14, 2019 2:42 pmAndri01 написа:
Има такава схема. С допълнителни релета.
Искай му да ти даде схемата щом има такава схема с релета :cool:

За мен щом знаеш, че не ми трябва схема на свързване на печката значи знаеш повече от мен, дано си я вързал здраво да не вземе да избяга.
Няма как да получиш сериозен и работещ отговор след като нито се знае каква точно е печката, нито се знае това какво е
варзалсам я към китаиско реле с дистанции.
със сигурност се разбра, че не си наясно с това, което си се захванал да вършиш и има вероятност да ти се случи това, което се случва в такива случаи! :partyman:
Аз ти казвам че има 3 жици за печката ти ми казваш схема
Karaangov86 - специалист
пон дек 16, 2019 8:15 pmAndri01 написа:
С такива ДУ от кола управлявам автоматика на гаражната врата / двукрила/ и един МВ за маркуч в градината. Използвам приемника,след него подходяща релейна схема - по лесна е за направа и последващ ремонт. А приемника дава само импулс и то са неизменна полярност. Е,това са неща правени преди 10-на години,тогава не съм виждал бистабилни релета по магазините.
Ще ми помогнеш ли да го направя?
mironcho - специалист
Това мисля, че ще свърши работа. Има вероятност да трябва да се разменят зеления и лилавия за да работи правилно.
* Пропуснал съм - на розовия и оранжевия също трябва да се подадат 12V (или на черен и бял - зависи как са опроводени релетата на ДУ)

Прикачен файл

реле за печка.jpg
реле за печка.jpg (31.14 KиБ) Видяна 1306 пъти
Andri01 - майстор
Мога де ти дам схемата.
Karaangov86 - специалист
пон дек 16, 2019 10:58 pmAndri01 написа:
Мога де ти дам схемата.
Ок пусни ми я
Karaangov86 - специалист
пон дек 16, 2019 9:11 pmmironcho написа:
Това мисля, че ще свърши работа. Има вероятност да трябва да се разменят зеления и лилавия за да работи правилно.
* Пропуснал съм - на розовия и оранжевия също трябва да се подадат 12V (или на черен и бял - зависи как са опроводени релетата на ДУ)
Мирончо ок благодаря ще пробвам ще погледна и на андри01
nikolov333 - майстор
Първо виж цената на автомобилните релета и тогава пробвай схеми.. Он/Оф Модулите се намират по 15лв., а от Китай са по-евтини, но ще ти решат задачата със сигурност, без излишни елементи.. :idea:
П.П.Досега щях да съм сложил един такъв понеже го имам.. https://www.krushki.com/index.php?main_ ... 9e748071ac
Последна промяна от nikolov333 на вт дек 17, 2019 12:14 pm, променено общо 2 пъти.
Karaangov86 - специалист
пон дек 16, 2019 9:11 pmmironcho написа:
взимаш под внимание че ду е импулсно?
И на печката трябва да й падне плюса
Последна промяна от Karaangov86 на вт дек 17, 2019 12:08 pm, променено общо 1 път.
mironcho - специалист
И като гледа какво видя?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Модул централно" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: