пон дек 16, 2019 7:55 pmplamen6703 написа:Аз ти казвам че има 3 жици за печката ти ми казваш схемапон дек 16, 2019 7:14 pmKaraangov86 написа: Не ти трябва схема на печката печката е вързана + и - допираш още една жица към + и започва да работи да пали след махане на жицата от + печката спира или като запали вдига температура и сама си спира няма нищо специално варзалсам я към китаиско реле с дистанции. Но искам да го сменя и затова искам от това новото да получа 12 в. Постоянен а не инпулсен сигналПрочети какво са ти врачували веднага като си задал въпроса си.съб дек 14, 2019 2:42 pmAndri01 написа: Има такава схема. С допълнителни релета.Искай му да ти даде схемата щом има такава схема с релета![]()
За мен щом знаеш, че не ми трябва схема на свързване на печката значи знаеш повече от мен, дано си я вързал здраво да не вземе да избяга.
Няма как да получиш сериозен и работещ отговор след като нито се знае каква точно е печката, нито се знае това какво еварзалсам я към китаиско реле с дистанции.със сигурност се разбра, че не си наясно с това, което си се захванал да вършиш и има вероятност да ти се случи това, което се случва в такива случаи!![]()
пон дек 16, 2019 8:15 pmAndri01 написа: С такива ДУ от кола управлявам автоматика на гаражната врата / двукрила/ и един МВ за маркуч в градината. Използвам приемника,след него подходяща релейна схема - по лесна е за направа и последващ ремонт. А приемника дава само импулс и то са неизменна полярност. Е,това са неща правени преди 10-на години,тогава не съм виждал бистабилни релета по магазините.Ще ми помогнеш ли да го направя?