• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hladnia - специалист
annynik написа:
Щипки не се виждат никъде около тази ваничка, завърта се леко - има около 1 см луфт наляво-надясно и малко нагоре и нищо повече, не смея да го напъвам да не се счупи нещо.
Да този модел е със щипка отгоре напани към теб ище освободи ,желателно е да се измие добре. :partyman:
Изображение
velas - специалист
juvesan написа:
Иначе истината е, че всички се изтарикатиха да произвеждат еднодневки ...
Нарича се "Планирано остаряване" и конспирацията за развитие на производствата стартира през 90-те...
bigshop - специалист
leosat varna написа:
juvesan написа:
Нарича се "Планирано остаряване" и конспирацията за развитие на производствата стартира през 90-те...

Проблемът не е в "планираното остаряване" - това се прави при всяко читаво производство. Проблемът е когато планът е 3-години (колкото е гаранцията), а не 10 - 20 години - както ни се иска :-D
Тани - модератор
Chefo77 написа:
Тани, както каза един мой клиент след като трети път за 2 месеца извика сервизните техници на Либхер: "Да ти биииип Мерцедеса" :wink:
Чефо, от: МнениеПубликувано на: 16 Яну 2008 23:29:43 доста вода изтече!

Вече и Мерцедес не са, това, което бяха тогава!
bigshop написа:
leosat varna написа:
juvesan написа:

Проблемът не е в "планираното остаряване" - това се прави при всяко читаво производство. Проблемът е когато планът е 3-години (колкото е гаранцията), а не 10 - 20 години - както ни се иска :-D
Точно в планираното остаряване е проблема с повечето стоки! Виж тази тема:
viewtopic.php?f=39&t=34110
Chefo77 - майстор
Тани, когато го каза това, беше 2010-а ... тогава бяха ли все още Мерц-а или поне дата да кажеш откога не са :) :)
boqn_zara - специалист
И аз съм за либхера.Горенето също е добро но либхера си е либхер.Относно корейските аз не бих взел бяла техника на Самсунг или LG.
profesionalist_wood - майстор
Колко хладилници съм имал...не е истина от всичките най-читави излязоха шведските Electrohelios(купувана през 1987г и за съжаление замина на боклука), Husqvarna(купуван през 1980г и работи без проблем до сега за незнаещите фирмата Хускварна е произвеждала освен бензинови резачки,през годините е правила мотоциклети,пушки,домакински уреди....) абе старото си е качествено :-D
VLADO66 - майстор
profesionalist_wood написа:
Колко хладилници съм имал...не е истина от всичките най-читави излязоха шведските Electrohelios(купувана през 1987г и за съжаление замина на боклука), Husqvarna(купуван през 1980г и работи без проблем до сега за незнаещите фирмата Хускварна е произвеждала освен бензинови резачки,през годините е правила мотоциклети,пушки,домакински уреди....) абе старото си е качествено :-D
Аз имам 50 годишна мелачка за месо Хускварна,ножовете още са остри :)
profesionalist_wood - майстор
Еее ами аз пък имах до преди 2 години пералня от 1953г бащата на Индезит :-D тежеше 70 кг с бетонни тежести и умря в мъки.

Владо снимай тая месомелачка че ми е интересно :)
annynik - помощник
hladnia написа:
annynik написа:
Щипки не се виждат никъде около тази ваничка, завърта се леко - има около 1 см луфт наляво-надясно и малко нагоре и нищо повече, не смея да го напъвам да не се счупи нещо.
Да този модел е със щипка отгоре напани към теб ище освободи ,желателно е да се измие добре. :partyman: .............
Супер, много благодаря, точно това ми трябваше:-)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "хладилници liebherr??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: