• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 94
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kuger - майстор
Символа е "на втора степен", "на квадрат".
Тинки е по-бърз.
При тия стойности - 230V, 56,5 Ω, тока ще е 4,07А. Клещите какво показват?
Последна промяна от kuger на ср яну 07, 2015 9:32 pm, променено общо 1 път.
nv952 - майстор
:? май имаме разлика в сметките.
Ок.Ще знам за символа вече.Ама в даскало не са ни споменавали за тоя символ.Както и да е...
thinkpad - майстор
nv952 написа:
май имаме разлика в сметките. Ок.Ще знам за символа вече.Ама в даскало не са ни споменавали за тоя символ.Както и да е...
Този символ се ползва в компютърният свят, основно за бързо изписване на "квадрат", понеже символът за квадрат трябва да го вадиш от charmap. А разликата в сметките е, защото аз смятам с 230V и съм го написал по-горе.
nv952 - майстор
Охх отдъхнах си... :-D
Ми аз по навик все 220 -тъй на учиха и ся така е запечатано.
kuger - майстор
По-горе си допълних мнението, прочети го.
nv952 - майстор
Ей сега ще ги свържа.
ПП 3.6А :shock: + още нещо .Измерих колко ома е съпротивлението на крушка 100Вата и даде 44 Ом.По формулата излиза 1200вата че е крушката.Я кажете защо така става.
kuger - майстор
nv952 написа:
Ей сега ще ги свържа.
ПП 3.6А :shock: + още нещо .Измерих колко ома е съпротивлението на крушка 100Вата и даде 44 Ом.По формулата излиза 1200вата че е крушката.Я кажете защо така става.
Мериш я студена, нали? Те за това и гърмят при включване. Мощност на лампа само по метода с волтмер и ампермер.
Клещите са си редовни.
nv952 - майстор
:prayer: Благодаря за просветлението.
Да :-D Студена я мерих.
hidrazin - майстор
Амииии... Елимекс. :-D Пробвай нещо друго.
Раздалечи повече двата проводника - демек трябва да имаш по-голяма дължина разделени проводници.
Старай се проводника който измерваш да е в центъра на клещите а не в самия карай както е на твоята снимка.
После пиши какво е станало.
Относно символа ^. Той е само за тези които не знаят, които не могат или които ги мързи.
Не е необходимо символа да си го вадиш от character map. Има си го на клавиатурата. Както и доста други символи.
Аз защо имам тези на клавиатурата? :-D
¡²³¤€¼½¾‘’¥×
äåé®þüúíóö«»
áßðø¶´¬
æ©ñµç¿

:partyman:
nv952 - майстор
Ок.след малко пак ще ги измеря.
Щот сигурно твойта клавиатура и специална... и аз ги нямам на клавиатурата на лаптопа но копирам от уикипедия ако ми потрябват.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 94

Тема "Купуване на Мултицет-какъв?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: