• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 48
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Гогол, със сигурност ще бъде от полза и интересно също, но Темата не я интересува мощността, а консумацията. Всъщност, възможността за консумация, в работни условия.
Я мое се напиням с 300 в час, ама след час, или по време на втория, ще съм у токсикология.
В тоя смисъм, според долния, требе се клонирам неколкократно, че да завършим надпиването със 100%ПВ.
С интерес очаквам настървеното включване на бАууучидол.
Друго си е да квикне, да джафне!
gogo7777 - майстор
Майната и на темата. Тя няма верен отговор......щото в твоите ръце Кракра-та има едно ПВ, а в моите друго. Аз си пиша по втората част от въпроса на Габи от Техническият :lol: :lol: :lol:
Мисля, че първа и втора част, на бАууучидолската симфония, фалшивят сериозно. По скоро не са по същество, но може още някой да ѝ е теглил майната.
Забавно е, не може да се отрече, предвид сериозната ангажираност по темата
gogo7777 - майстор
Той, Блу-то само смята числа нищо повече......освен да вкарва коефициенти, които само усложняват простият отговор на простият въпрос......ама нали сме инженери и мисълта ни е възвишена :wink:
gogo7777 - майстор
съб яну 13, 2024 12:00 pmkozl написа:
.....
Ма не по куриери, оти ке питам колко "куриерски" арчи КраКрата? :-D
Хидрата има горе-долу представа, колко арчи. Преди години му пратих подобна пратка за негова сметка :)
hidrazin - майстор
съб яну 13, 2024 2:35 pmgogo7777 написа:
Хидрата има горе-долу представа, колко арчи. Преди години му пратих подобна пратка за негова сметка
А не, бая "по-тежка" беше - по спомен към 100-так. Ама тогава, сега ще е друго.
По истинско тегло - към 5 пъти повече и нагоре.
Кракра-то е по документи 22 кила - по-малко от 2 клетки от ония... :-D
Може и повече да са били. Едната "каса" сам не моа да я вдигна а само я тътрих по бетоня.
(Сега погледнах сметалото на Еконт. За 25 кила София-Варна излиза към 35 кинта. Грубо.)
:partyman:
gogo7777 - майстор
Какво направи с тях? Бяха ли ти от полза?
:drinkers:
hidrazin - майстор
съб яну 13, 2024 3:05 pmgogo7777 написа:
Какво направи с тях? Бяха ли ти от полза?
Ми те още са живи бре. На село са за аварийно осветление и ако потрябва за друго коги нема ток.
gogo7777 - майстор
:supz:
Радвам се, че са ти от полза. Аз с няколко такива ще градя енергийно независим дом. Решено е, въпреки всички кусури и съвети. :)

:drinkers:
hidrazin - майстор
съб яну 13, 2024 3:24 pmgogo7777 написа:
Решено е, въпреки всички кусури и съвети. :)
Да ги припомням ли? (ксурите)
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 48

Тема "Колко ток харчи електрожен Кра Кра 160 А , на час и колко вата е" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: