Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
plamen6703 - майстор
Помисли за вариант с по-мощен предпазител, но преди това виж какъв е кабела на инсталацията :wink:
iliya_i - майстор
Виж също:
- Гаража с отделна партида ли е или е заедно с жилище?
- Колко kW е партидата и колко е главния бушон преди електромера?

За инвертор - ако е с консумация по-малка от 3.2 kVA ще може. (На табелката на Кракра-та пише 7.25 kVA :shock: )
Balabanov - специалист
Със сигурност няма да стане 7250/220 = 33А
Каква е консумацията на инверторните електрожени?
Balabanov - специалист
Гаража е на отделна партида не е към апартамента, но нямам достъп до ел таблото и на този етап незнам. В понеделник ще намеря ключ от ел.таблото.
krasi92 - майстор
На повечето инвертори 16 ампера са им достатъчни
plamen6703 - майстор
Освен на тези, на които не са им достатъчни :-D :partyman:
Antonii - майстор
При мен Кракрата го издържат само 32А предпазители.
Кара и на тези от 25А при ниски заваръчни токове, но пак изключват при попродължителни заварки.
Balabanov - специалист
Ами лошо, исках да си направя стелажи и нещо като тезгях от профил 30мм X 20мм - 2мм, правя си работилница в гаража и исках да заваря конструкцията. Няма да се занимавам с ел. инсталации за един електрожен на 30 г., по скоро ще си закупя някакъв инверторен.
krasi92 - майстор
plamen6703 написа:
Освен на тези, на които не са им достатъчни :-D :partyman:
Едно много добро допълнение за тези дето не се сещат че повече е по малко от всички.
DMN - майстор
Balabanov написа:
Каква е консумацията на инверторните електрожени?
Малко не ти е съвсем правилен въпросът. Консумацията зависи от заваръчния ток. А доколкото разбрах, на теб ти трябва да завариш профили с дебелина 2мм. С инверторен електрожен и най-много 80А заваръчен ток с електрод 2.5 е напълно достатъчно за твоята работа. Мисля че, 16А предпазител ще удържи при тази ситуация. :)
:partyman:

Тема "Какъв е проблема?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: