• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 13
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
pif4o - специалист
Ок довечера ще меря магнетрона и ще пиша резултата :)
volf - специалист
Не каза каква марка е печката,но все пак виж тук;http://www.jordansmanuals.com/ServiceMa ... Manual.pdf
pif4o - специалист
Верно за марката забравих, мислех че всички са еднакви вътре от евтините :) Марката е Мидея AG820AAU с грил е вътре които никога не сме ползвали :) Та мерих магнетрона към корпус няма никои, инак между двете крачета на магнетрона уреда пищи, това ся за хубаво или за лошо е :)
volf - специалист
Щом и на двете крачета към корпус нема никой а между тях пищи всичко е ок. Най вероятно е изгорял от претоварване.
pif4o - специалист
Ок, сега остава и да го намеря някъде да се продава, гледах във Викиват няма, викам си Комет са серизона фирма ще звъня на тях, оня завалията 3 пъти ме пита да не бъркам къв бил тоя бушон 5000 волта :) Утре ще видя и Кузмов, и те ако нямат егати европейската столица на културата е гати :)
п.п. Баси кузмов го имат, 1 лев е 5KV но 0,6А или 0,8А пък моя e 0,7 кои да взема ся по якия или по лабавия, че и по къси, моя е 40мм тея са по 30 ша тряя го нагаждам някък :)
pif4o - специалист
Браво бре :) за тея не бях и чувал, още утре отивам там, а Викиват няма ли да им пари 8 лева за бушон, два пъти гледах в сайта им и така и не намерих, ти как го изнамери :) Благодарско :partyman: Елимекс имали цяла една бройка, щеше ми се да взема две като си знам късмета ама ....
hidrazin - майстор
pif4o написа:
Елимекс имали цяла една бройка, щеше ми се да взема две като си знам късмета ама ....
Що бре? Елимекса пишат че имат 21 бройки или аз съм ослепял???
За няколко дена ще ти ги съберат всичките на едно място.
И за кои от тези не беше чувал?
:partyman:
pif4o - специалист
За Елимакса не бях чувал :), и с гугъл търсих ама освен Квазера, Кузмов, Викиват, и Комета друго не излезе. Те сигурно имат толкова броики колкото казваш, просто в магазина дето ще ходя да взема имаше само една, ама ще им кажа да ми докарат още една е така да си имам, тя неще ни хляб ни сол :) Още веднъж Благодаря за златния жокер :)
pif4o - специалист
Колеги, смених бушона и печката взе да топли, Благодарско за помощта на всички които удариха по едно рамо :) :partyman:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 13

Тема "Микровълнова фурна - не топли" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: