За този електрожен от Лидл и аз се двоумих, но се отказах. Сега се замислих за това „духане“ дето говорите и дето го слагате и препоръчвате да се направи допълнително.. Чудя се защо оригинално не са ги направили с вентилатор, говоря за тези, които нямат такъв. Много у-ва, които имат вграден вентилатор, кутиите им са направени така, че въздуха да влиза и излиза от точно определени отвори за да има максимален ефект. Другото, което ми прави впечатление по вашите думи, че имат термозащита. Не знам точно как е направена и къде е сложена, но като се сложи вентилатор, той може и да я лъже като я охлажда и тя да не сработва, а в същото време трафа във вътрешността му да се пече яко. Ама вие си знаете. Общо взето това ми мина през главата за духането ♫ ♫.
DMN написа:За този електрожен от Лидл и аз се двоумих, но се отказах. Сега се замислих за това „духане“ дето говорите и дето го слагате и препоръчвате да се направи допълнително.. Чудя се защо оригинално не са ги направили с вентилатор, говоря за тези, които нямат такъв. Много у-ва, които имат вграден вентилатор, кутиите им са направени така, че въздуха да влиза и излиза от точно определени отвори за да има максимален ефект. Другото, което ми прави впечатление по вашите думи, че имат термозащита. Не знам точно как е направена и къде е сложена, но като се сложи вентилатор, той може и да я лъже като я охлажда и тя да не сработва, а в същото време трафа във вътрешността му да се пече яко. Ама вие си знаете. Общо взето това ми мина през главата за духането ♫ ♫.
Господине, господине...
Конструкторите дори на такива китайски еднодневки не са балъци! Не случайно са включили термозащита, а не вентилатор. С термозащитата си връзват гащите на ГАРАНЦИЯТА . А не да стане навалица от недоволни клиенти връщащи изделието след една седмица изгоряло при една или две години гаранция.
А с вентилатор- гаранция Франция.