Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
profesionalist_wood - майстор
Яд те е че мангалята в Пазарджик в маалата шунтират нулата с разклонители през водопровода :-D Стой си с високите сметки :finga:
nikolson - майстор
profesionalist_wood написа:
Пробвах, има ефект от 20-25 лв,става само за старите електромери с шайба,а пък за електронните хич не става. :-D
Че ти и от двата вида ли имаш?
profesionalist_wood - майстор
с шайбата на вилата, с електронния в магазина...
kuger - майстор
Яд те е че мангалята в Пазарджик в маалата шунтират нулата с разклонители през водопровода :-D Стой си с високите сметки :finga:
Мангалята не ги брой, на тях им е добре в пангото, че ги хранят и им е топло.
На тебе, питам, има ли кой да ти носи цигари, като утрепеш някого с този "разклонител"?
Пробвах, има ефект от 20-25 лв,става само за старите електромери с шайба,а пък за електронните хич не става. :-D
"Луксозна енергоспестяваща нощна лампа" си имаш
fox_vt - майстор
Това с изолираната нула и вързана към ВиК е глупост,на електромера му е през електронния уй де отива нулата той иска само да мине тока през него а ти ако искаш се закачи на пълнолуние към луната пак ще си върти .А мангалята шунтират направо трафото и всички предпазители до него :-D :-D
GreenBrother - напреднал
Като гледам всички сте писали много "полезни" неща. Много беше важно за мен да знам, че като го извадя от контакта няма да ме удари ток. Някой може ли да каже все пак има ли смисъл от тази джаджа и да обясни защо. Питам, понеже имам приятел, който ползва този уред и казва, че сметката му за ток наистина е намаляла, но един електричар пък ми каза, че не струвало и действало само за алуминисцентни лампи.
MIRO_073 - майстор
Аре пак с мошенгиите...Няма край в тая държава...Дет се обърнеш все някои да те... :проба: ...измами. Да ти предложа и аз едно: http://www.facebook.com/pages/%D0%A2%D1 ... 1960705066
hidrazin - майстор
Има файда !!! За тези дето го продават. Това по никакъв начин не може да ти намали сметката за ток. Може само да ти я увеличи. Ако съвсем грубо приемем че тока през всеки светодиод е 20mA и падът върху него е 3V за една година се получава консумация за двата светодиода:
0,040 х 3 х 24 х 365 = 1051Wh. С една дума за година те набутва с около киловат. Та си прекаран два пъти.
:partyman:
stivemaster - майстор
Мъка наистина, ама има и по големи балъци - 500 лв. за "резистор тунинг"
Ама схемката е яка ще се оплачеш примерно в полицията ли - "тука едни ме изгърбиха с таз смешна кутийка ,с която аз исках да гърбя енергото".
MIRO_073 - майстор
Пък и е***и сайта суперевтино.ком :-D

Тема "Изнесен електромер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: