Не знаех, че е починал! Надявам се да приемеш извиненията ми! Наскоро беше споменал нещо за басейна и баща ти и останах с впечатление, че той го ползва също! Все пак, обаче ти препоръчвам да си поправиш инсталацията, за собствена безопасност! Това е абсолютно искрен и сериозен съвет, без никакъв подтекст! Надявам се да подходиш сериозно към него!
Разбрах че ви дразня и спирам да пиша моите наблюдения и за нещата с които съм се сблъскал.
Оставете моята инсталация, не я мислете. Все едно не съм я споменавал.
( На мой съседа му греел и миришел контакрт в друга стая -а в този контакт нямало нищо)
Кабелите са замазани в стените-за да се коригира каквото и да е било е необходимо цялостна подмяна и поставяне на гуфрирани тръбни мрежи. За сега проблеми с инсталацията нямам и Авто- бушоните избиват нормално при късо.
Знам че не е по темата това.
Ето това е таблото на село -направено от Бащата - публикувам го за да покажа че не е бил неграмотен.
И кутията е заварена от него.

Моята намеса е -запаралелването на трите керамични бушона с автоматични-3 х 64 А, Разбирасе в керамичните конзоли няма вече бушони.
Дивотията ми е трите варистора на 250 волта към земя-но поне съм ги изкарал пред таблото ако се запалят при пик.
Инсталацията в къщата е правна 50 година от Дядото и Бащата и освен че смених контактите и ключове в определени стай, други проблеми нямам с нея за сега. Кабелите са достатъчно дебели и с добра изолация.