Събрано е всичко в една кутия направи си сам е работата малко! Щом шнайдерите предлагат само що не направиш както си го бе направил преди, другите варианти са цигании!
.......Разбира се , че са на различни кръгове. Явно не съм успял да обясня както трябва. Моля да бъда извинен. Просто за да ми е удобно и да мога, когато някой звъни на вратата а не е запалил осветлението във входа и не мога да видя кой е - да го запаля от коридора в апартамента. Тъй като блока е панелен няма как да вкопая още една дупка и да монтирам бутон за стълбищно осветленние в коридора на апартамената, а и би било и грозно. Пради тази причина смених единичният ключ палещ лампата в коридора на апартамента с двоен, като преработих втората секция от ключ в бутон и там запаралелих бутона от входа. Разбира се че е в стил "направи си сам" , но се получи добре и работи повече от 10 години. За съжаление вече се амортизира, а не ми се прави пак с лепене на пластмасови пъпчици и пружинки....
затова проверих за пореден път за нещо фабрично.....
Нямам нищо против Шнайдер
просто по темата - още един аргумент ( по голямо разнообразие, повече възможности) в тяхна полза.