• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Кики - специалист
jekasus написа:
gogo7777 написа:
Ваго
То повече от половина квалифицирани елтехници не са чували тая дума, камоли са държали в ръцете си.
За сметка на това обаче всички фаянсаджии, гипскартонджии, дърводелци и зидари много добре знаят какво е ВАГО и дори дават съвети къде и как да се ползва.
Andri01 - майстор
То и немалко електричари се опитваме да им вземем занаята ,ама трудно бе :). И все поради една и съща причина-липса на онези,презрени т.н. "пари"! :?
gogo7777 - майстор
Хората са казали, занаят се краде :lol:
Andri01 - майстор
То ако с крадене ставаше,"тъмно зелените"/ не цигани,че ще ме набедят за расист/ щяха да са професори във всички занаяти :).
jekasus - майстор
Кики написа:
jekasus написа:
gogo7777 написа:
Ваго
То повече от половина квалифицирани елтехници не са чували тая дума, камоли са държали в ръцете си.
За сметка на това обаче всички фаянсаджии, гипскартонджии, дърводелци и зидари много добре знаят какво е ВАГО и дори дават съвети къде и как да се ползва.
Че кой ползва Ваги... До сега съм видял една сграда дето изпълнена по чл.1668. А там само еладжии барат.
thinkpad написа:
Защо спайката е толкова популярна? Защото е безплатна! :cool:
Andri01 написа:
То и немалко електричари се опитваме да им вземем занаята ,ама трудно бе
Издънките по са виждат :-D
Andri01 написа:
"тъмно зелените"
Циганин-еладжия също не съм виждал :-D
jekasus - майстор
Кики написа:
jekasus написа:
gogo7777 написа:
Ваго
Че кой ползва Ваги... До сега съм видял една сграда дето изпълнена по чл.1668. А там само еладжии барат.
thinkpad написа:
Защо спайката е толкова популярна? Защото е безплатна! :cool:
Andri01 написа:
То и немалко електричари се опитваме да им вземем занаята ,ама трудно бе
Издънките по са виждат :-D
Andri01 написа:
"тъмно зелените"
Циганин-еладжия също не съм виждал :-D
Кики - специалист
В който и квартал (гето) на милата ни родина да отидеш ще се убедиш колко много са циганите елтехници. Навсякъде има по един двама "квалифицирани" за да може да се захрани от една къща цялото гето.
DundyTheCroc - майстор
Хаха, а Бат Сали направо ЕРП :-D
FM STEREO - специалист
DundyTheCroc написа:
Хаха, а Бат Сали направо ЕРП :-D
Да ама ми беше писнало всяка вечер да ми спира тока, "планово прекъсване всяка вечер" :sad:
НА ТОЗИ ТРАФОПОСТ
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12

Тема "Как да си направя ЕЛ.Инсталация на апартамента." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: