Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
nautilus33 - майстор
Оправихме се с лагерите, но сме забравили да сложим гуменото уплътнение на термодатчика, та протече и намокри мотора.
Та, да попитам- колко дена да я изчакам да изсъхне хубаво преди да пускам пералнята отново?
kozl - майстор
QuietStep написа:
Да се намеся и аз по въпроса - Miele е най-марката - една ни изкара 15 г. (от втора употреба при това!). Но сега, по-новите модели може и да са по-скапани. Явно колегата е прав - въпрос на късмет...пък и на поддръжка, разбира се!...
На майка ми Кенди-то е купувано от Кореком - 80 г. Е верно, че помпата от години е от Татрамат, че са сменяни 3 маншона м-у барабана и капака и няколко ремъка но....... продължава да пере :shock:
Това ли е марката :?
:lol: :lol: :lol:
emil679 - специалист
kozl
+1
AEG LAVAMAT 400 F , 1975г. с две смени на ремък .....:) :)
profesionalist_wood - майстор
Моята е от 1953 година и работеше до последно...вътре тежестите бяха бетонни и не можеш ги вдигна...
emil679 - специалист
profesionalist_wood написа:
Моята е от 1953 година и работеше до последно...вътре тежестите бяха бетонни и не можеш ги вдигна...
Нов модел е ,старите бяха с оловни противотежести .А защо спря тази "аФтоматична пералня", ръцете ли я заболяха ,китаецът ли избяга или се скапаха педалите.... ?! :) :)
profesionalist_wood - майстор
Проби се тялото държаща барабана :lol: ,Е,частите си ги взех за мен,останалото харизах на етиопците :lol:
emil679 - специалист
Значи ти е останал китаец , педали и имаш познат етиопец . :lol:
krasi92 - майстор
profesionalist_wood написа:
Всяко нещо работи до последно по принцип но от 1953 си е направо рекорд
kozl - майстор
"последно" - 1953 = рекорд :?
2015 - 1980 = 35, все още няма "последно"
nautilus33 написа:
Та, да попитам- колко дена да я изчакам да изсъхне хубаво преди да пускам пералнята отново?
Не мога да дам съвет та за тва пиша "лирични" отклонения. Колкото повече, толкова по-сигурно, па помогни и със сешоара.
fikata - майстор
Официално от AEG /От 1994 г. брандът AEG за домашни уреди принадлежи на Electrolux, най-големият производител на домашни уреди в света./
1951 – AEG започва производство на малки перални машини, подходящи за апартаменти.

1958 – Първата изцяло автоматична AEG пералня Lavamat :?

Тема "Проблем с пералната машина?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: