Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
preslav - майстор
profesionalist_wood написа:
preslav написа:

Има два варианта-вдигане на заплатите или намаляване на цените.
Много народи с стадно чувство са добре. Проблема ни е че сме много индивидуални и затова пъшкаме на едно място
Кой да вдигне заплатите???
Ние. Като се вдигнем да им търсим сметка.
Но повечето в форума ще си останат с джафкането и дотам. Дори с пиклива Топлофикация не могат да се справят.
Пресен пример тук
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2017/01/2 ... nki.330071
http://www.dnes.bg/stranata/2017/01/29/ ... tka.330256
Обърках се, за даване или за взимане говорим? Изясни се!
iliya_i - майстор
Има два варианта-вдигане на заплатите или намаляване на цените.
Много народи с стадно чувство са добре. Проблема ни е че сме много индивидуални и затова пъшкаме на едно място
Цените няма как да паднат, щото повечето стока у нас е внос. А за да паднат цените, трябва да ни намалят и заплатите, щото и те са перо в цените.
А за да ни вдигнат заплатите, трябва да се намали краденето. Някой като открадне нещо дребно (напр. 20 лв от сметката за ток) и се чувства щастлив! Ама не си дава сметка, че през това време други крадат с милиони. И си трае, щото и той нещо е успял да крадне. Да не е капо.

Ще цитирам един виц от темата с вицовете:
p.v.x написа:
:-D
Изображение
Някой ще хване ли да отговори на човека или ще се изтъквате колко сте морални и съпричастни към кражбите на електро разпредилителните дружества от народа и против кражбите на народа от електро разпредилителните дружества, не съм мислил че има толкова морелни хора
Andri01 - майстор
Димитре,представи си-има и такива "толкова морЕлни" хора! Ако не са крадците на ток като този тарикат,циганите/ и те крадат ток и вода и.../, държавата ни щеше да е поне с 1% по-богата. А от там и нормалните хора. А това,че 45г. ни научиха да не работим,да крадем и да се оплакваме-то е друга тема! НОРМАЛНИЯ човек има достойнство и то не му позволява да краде, даже и да е в нужда!!
hidrazin - майстор
С останалото съгласен. Към това обаче:
Andri01 написа:
...А това,че 45г. ни научиха да не работим,да крадем и да се оплакваме-
Прибави още едни 27 години... Кво ще кажеш? Едни 27 години които нямат равни на себе си по кражби.
И по турско не се крало толкова. :-D
:partyman:
Andri01 - майстор
Ааа,не знам за турско. Ти ще кажеш,аз съм малък,не съм бил роден тогава :) :partyman:
plamen6703 - майстор
dimitar_kirilow написа:
Някой ще хване ли да отговори на човека или ще се изтъквате колко сте морални и съпричастни към кражбите на електро разпредилителните дружества от народа и против кражбите на народа от електро разпредилителните дружества, не съм мислил че има толкова морелни хора
Чувал ли си приказката "Благословен да бъде този, който няма какво да каже и въпреки това мълчи.... " ако си беше траял и не беше изтупал тема от преди година, никой нямаше да те разбере, че си... "морелен" :wink: :partyman:
MamaMy - майстор
Пламене, стига си си регистрирал фалшиви герои в антични теми. Този dimitar_kirilow е от твоите любими образи за превъплъщение. Утре ще му гръмне телевизора или радиоточката и ще те потърси публично във форума да му го правиш. Засрами се! Това не е реклама, а анти реклама. Биеш самара да се сеща магарето, но няма как магаретата да си спомнят за теб след като въобще не са те запомнили. Ти какъв беше, бозаджия ли? Нещо в тоя форум като такъв си известен :lol: .
plamen6703 - майстор
Бях те посъветвал един път да си пиеш редовно хапчетата или да пишеш на администратора или модератора да ти помогне /ако може/. Ако и това не помага, братушките имат една приказка "Горбатова только могила исправит" :cool:
Иначе нито те знам кой си, нито ме касаеш, дори избягвам да чета като почнеш да сънуваш буден за лампи, за осветления, за котки..безинтересен си... с това си известен не само в този форум.
Може и да си вярваш, че някой ти вярва, но някои умираме от смях :lol:
Като цяло познаваш мъжко магаре под опашката, а може и това да не познаваш :lol: :lol:
Весели празници :drinkers: :partyman:

Тема "Дистанционно за електромер!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: