tzetz009 написа: arxd129 , качваш снимки с размери 4128 на 2322 пиксела !!! Я обади как става .

Ммммм... що? Какъв е проблема?

Не мога да разбера кое ви смущава? ...

Освен да приема постинга ви за сарказъм.... Ама, едва ли. ... Знам ли.

tzetz009 написа: arxd129 , качваш снимки с размери 4128 на 2322 пиксела !!! Я обади как става .
arxd129 написа:tzetz009 написа: arxd129 , качваш снимки с размери 4128 на 2322 пиксела !!! Я обади как става .![]()
![]()
![]()
Ммммм... що? Какъв е проблема?![]()
Не мога да разбера кое ви смущава? ...
arxd129 написа:Фактът, че при окъсяване на ФАЗА с въпросната шина със 100 ватова лампа, лампата свети, достатъчно основание ли е да се счита, че въпросната шина е заземена?НЕ. Но ако е заземена шината, лампата трябва да свети. То ако земното се измерваше със 100 ватова крушка немаше да те съветвам за лаборатория. Всичко друго писано е ирония срещу твоята убеденост за лампата
arxd129 написа:Установих, че моят ПЕ-кабел и ПОЧТИ СРЯЗАНИЯ ЖЗ кабел от най-новата прикачена снимка са СВЪРЗАНИ. КАК и къде - не е ясно, но са свързани. Да.Там дето си постнал снимките на кой етаж е? Колко чифта син+черен продължават нагоре и колко са ЖЗ?
Та... Бригадирът твърди, че въпросният ЖЗ кабел минавал под пода в гофра. И се свързавал чрез обувка със шината. Не съм го питал за пода, не съм го питал за гофрата. Той ми каза тез подробности непринудено. И без въпроси от моя страна.
Сега по същество: Как мога да се уверя (без да къртя), че въпросния почти срязан ЖЗ кабел минава наистина под пода и отива в шината (макар и без да е свързан с нея)? (А че въпросният ЖЗ-кабел не е свързан със шината, установих. Категорично.)
Някакъв тестер за напрежение ли, за бакър ли, за .... знам ли за какво? Има ли някакво уредче, че да ми свърши работа? Уредче, дето да ми покаже дали ЖЗ кабел и шината се сближават някъде? Благодаря.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: