Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
plamen6703 - майстор
ср май 30, 2018 3:43 pmdraid написа:
ср май 30, 2018 2:01 pmplamen6703 написа:
Глупостите продължават с пълна сила :) Самосиндикално нищо не можеш да правиш по таблото на "ЧЕЗ", нищо не можеш да караш да прави "ЧЕЗ" по твое усмотрение :cool:
Предполагам не си чувал нищо за проекти, за одобрение на проекти :wink:
Темата става все "по-интересна"! :partyman:
А дали ти е минало през акъла, че те са задължени да имат заземяване при таблото им, което очевидно липсва? А това, какво мога и не мога да ги карам е съвсем отделен въпрос, който няма да коментирам.
В тази тема няма нищо очевидно, защото никой от даващите "съвети" нищо не е видял и е несериозно да се дискутира! :-D
Дали липсва или не липсва "заземяване" това може да установи само лаборатория!
Абонатите имат право да пускат заявления, които подлежат на разглеждане от доставчика /ЧЕЗ/ и становище!
Всичко друго от сорта, свържи го тук, свържи го там е ала-бала и чесане на пръстите по клавиатурата! :partyman:
nikolov333 - майстор
Аз лично, с чесане на клавиатурата си печеля парите.. е разбира се, че трябват и знания.. :lol: :lol: :lol: :partyman:
plamen6703 - майстор
Ти си си объркал професията и сме изгубили в твое лице един много добър инженерен кадър, но съм сигурен, че и като икономист си още по-добър :-D !
nikolov333 - майстор
В наше село сме нъмбър Уан.. :lol: :lol: По чужбина нещо не ме влече... :partyman:

Тема "Изграждане на ел. инсталация на етаж" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: