Опасно е вече да ходиш по улицата. Освен да отиваме да живеем в гората. Обаче има и друга приказка ... за мечките там.
съб сеп 06, 2025 11:12 amDevilsDj1990 написа:Не мога да отговоря. Нито аз съм ползвал, нито по обектите са употребявани подобни разклонители.съб сеп 06, 2025 10:57 amkozl написа: Това което си взел е разклонител.По-зле ли ще е с него спрямо да сплесквам кабел и при гребена?
Ама аз се чудя за какво ти е като на практика разликата м-у този разклонител и проводника е във формата, там където се захваща заедно с гребена.
Те за тва приплесквам проводника да се получи формата на гребен и го вкарвам при гребена.
И се получават 8 позиции във всеки един от предпазителите без ДТЗ, от които може да изведеш проводник към ДТЗ.
Малко са ел.техниците, които ще отделят време да сплексват края на едножилния проводник.
Връзката трябва да гарантира добър контакт. Метода със сплескване работи, проверено и от мен.
За разклонителя се въздържам от мнение, защото както писах нямам информация (обратна връзка) за това