• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Andri01 - майстор
Нямах намерение да пиша,но всички НОРМАЛНИ форумци четат и имат акъл да преценят.
Така че: Прав си Хидронтий-всички ,освен "Уважаемият г-н хидра" и един ,дето върви по г... ти са спамери,тролове и глупаци!!! Има и още 2 "човечета",ама те не се броят. Сега абсолютно сигурно за това ще получа предупреждение или последната страница ще отиде в спама, но здраве да е. :partyman: Нали Виртекс?
hidrazin - майстор
Прикачен файл:
Правила.jpg
Правила.jpg (69.89 KиБ) Видяна 393 пъти

Въобще не знам тоя за к'ъгф се има че да дава наклон на ... оная работа както на модераторите, администраторите, така и на "шефа на администраторите"... :? :lol:
Това НИКОГА не съм си го позволявал. Независимо дали нещо тук ми харесва или не.
Като не ми харесва - заминавам си и не пиша. Никой не е държан тук насила!
съб фев 24, 2024 4:37 pmBLUEPUPIL написа:
Не знам кой е шеф на администраторите, ама нещата не са хич на добре.
Да се позволява на hidrazin да прекрачва правилата и да опорочава темите е много неприятно за имиджа на сайта.

Ти пък накъде си 'ръгнал?
съб фев 24, 2024 8:36 pmAndri01 написа:
Нямах намерение да пиша,но всички НОРМАЛНИ форумци четат и имат акъл да преценят.
Така че: Прав си Хидронтий-всички ,освен "Уважаемият г-н хидра" и един ,дето върви по г... ти са спамери,тролове и глупаци!!! Има и още 2 "човечета",ама те не се броят. Сега абсолютно сигурно за това ще получа предупреждение или последната страница ще отиде в спама, но здраве да е. :partyman: Нали Виртекс?
Хубаво намерение си имал. Да беше го и изпълнил.
Да, повечето форумници имат акъл. Доста акъл. И даже твоят знаят...
Айде сега направо напиши на Виртекс какво точно да направи и да ти докладва.
Дай му акъл. Тъй де, твоя и без това е в "излишък"... :-D
:partyman:
P.S. И двамцата се опитвате да използвате похвати за манипулиране които са ... доста плоски и елементарни. :)
То че не сте ги измислили самички е ясно.
Интересното е кой трол ви навива?
Virtex - майстор
Край на темата.

Достатъчно спам за абсолютно безмислена тема :)
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48

Тема "Колко ток харчи електрожен Кра Кра 160 А , на час и колко вата е" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: