Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Йорданка - помощник
МОМЧЕТА ОТКРИХМЕ АМЕРИКА!!
Стана!
Значи мъжа ми най-после ме послуша и засенчихме с хартия сензорите, така че да не ги дразин светлината. И ето че проработиха. Поне за сега.
Може да е нелогично, може да е смешно, но ви го пиша, че да знаете. Почти месец се мичъхме с това, 3 пъти ги сменияхме в магазина.....
Благодаря за съдействието на всички вас!
Panzer - специалист
В инструкциите не пишеше ли на какво разстояние да се монтират от източника на светлина? Веднъж монтирах датчици на цена над 100 лв. и в упътването си пише колко да е това разстояние за да не се бърка работата на сензора, по спомен мисля че го даваха над 1 м. Даже в комплекта си имаше специални пластмаси за засенчване на част от сензора.
stefan_gb - специалист
Panzer написа:
В инструкциите не пишеше ли на какво разстояние да се монтират от източника на светлина? Веднъж монтирах датчици на цена над 100 лв. и в упътването си пише колко да е това разстояние за да не се бърка работата на сензора, по спомен мисля че го даваха над 1 м. Даже в комплекта си имаше специални пластмаси за засенчване на част от сензора.
Пластамасите не са за засенчване колега а да се коригира градуса и полето на деиствие.
Йорданка - помощник
Де да пишеше нещо в упътването!!!!! Ама найсе!
Изчели сме го 100 пъти.
Снощи и ние стигнахме до извода, че сигурно има някакво ограничение в разтоянието от осветителното тяло. Ама нито в магазина казват, нито пише някъде. А 3 пъти само сме ги връщали, а колко пъти сме искала майстор да ги постави или някой да дойде да ги види..........

Тема "Сензор за стълбищно осветление-помощ!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: