Здравейте, за Много Години първо. Искам да се допитам за мнения за това табло долепено към къщата, дали може да се вдигне/премести/ на стълба. На него обаче са освен моите 3 електромера и още 2 или 3 на комшиите. Целта ми е да изкопам покрай стената на къщата до основите, да измажа и хидроизолирам приземния етаж против влага. В момента плочника е разбит пък и олуци няма все още /така взех къщата/ и за това при дъждове и снегове водата се събира там и пропива на долу, само тогава избива по малко влага долу. За това долу още ремонт не съм правил, до като не оправя шибания тротоар. Почти 99% съм сигурен, че ако само изкопам плочника около 20-30 см. и отлея силен бетон с подходящ наклон и като сложа олуците, проблема ще се реши, но искам да е сигурна работата. Друг вариант ми е да разкопам и отстраня временно таблото без да спирам тока докато си свърша работата и да го върна на място, но бива ли така от ЕЛ. не разбирам? Ако беше само за изолацията има около 20 см. между таблото и стената на къщата, но за копане и работа по хидроизолирането на основите и стената ще трябва да се премести или поне да се отстрани временно ако е възможно. Прилагам стара снимка от Мапса, да добиете представа. Поздрави ! 
tablo prohlada.jpg (75.15 KиБ) Видяна 1553 пъти
Прикачен файл:
tablo prohlada.jpg (75.15 KиБ) Видяна 1553 пъти