• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
valentin114 - специалист
bulhomes2 написа:
Много ще съм ти благодарен, но ще трябва и да ми обясниш кое къде да закача. :cookie:
Ще ти обясня, само не закачай приятелката ми /разведен съм успешно и имам приятелка/, че съм много ревнив :axe:
bulhomes2 - майстор
Е ти баш по мазола ме уцели. Приятелките на моите приятели са и мои приятелки :lol: :lol: :lol:
pavkatay - майстор
Изчетох цялата тема с интерес въпреки, че нищо не разбирам като автора от електроника, ноооооо....
май вече трябва да се сложи ЧЕРВЕНА ТОЧКА :-D :-D
bulhomes2 - майстор
Беше късно вече за бира и предложих кекс, обаче интересно защо никой не си мисли за ....кекс.
hladnia - специалист
bulhomes2 написа:
Имам едно руско пусково за автомобил, което за съжаление никой в страната не можа да поправи. Не му работят електрониките,
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=7 ... F%E4%ED%EE :?
Ето ви принципната схема, но не виждам смисъл от толкова сложна схема.
Изображение :? :partyman:
Последна промяна от hladnia на пет фев 10, 2012 8:58 pm, променено общо 1 път.
valentin114 - специалист
[quote="hladnia"],
Ето ви принципната схема, но не виждам смисъл от толкова сложна схема.
И решението на проблема е...???
hladnia - специалист
valentin114 написа:
И решението на проблема е...???
Според последния клип устройството работи, но не е ясно със какъв товар изкарва тези 9,7 V.

Затова предлагам да се направи проба, на кабелите да се закачи крушка от фар 55W за по голям товар и да се върти тримера и следи напрежението.
Защото тая схема, е проектирана при първоначален ток (А) спрямо товара, да увеличи напрежението, и обратно при вече зареден акумулатор малак ток (А)малко напрежение
Ето и подобна схема със тиристори.
Изображение
Последна промяна от hladnia на съб фев 11, 2012 5:55 pm, променено общо 1 път.
bulhomes2 - майстор
Вальо, благодаря ти за джиджавките. Вчера от Еконт ми се обадиха, че са ги получили, но не могат да ги доствят от Русе....
Тези дни ще го взема, разглобя и снимам наново и подробно, ще направя и опита на hladnia. Даже мисля да отворя нова тема отначало специално за пусковото (да не е в тази за винтовертите), като обобщя мненията и съветите Ви.
hladnia - специалист
bulhomes2 написа:
Тези дни ще го взема, разглобя и снимам наново и подробно, ще направя и опита на hladnia.
:shock: :? #-o
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Мога ли от пусково за кола да захраня винтоверт?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: