• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
VLADO66 - майстор
Сложи му един вентилатор и хич да не ти пука.Външни намотки,вътрешни,термозащити-за толкова пари толкова :cool:
cvetanmu - специалист
VLADO66 написа:
Сложи му един вентилатор и хич да не ти пука.
Рано или късно ще му опържи трафа :lol: .
angel_ov за 100 лв си блъскал на работа поне един ден - защо да ги хвърляш за някаква китайска недомислица?
Най - неприятното при инструментите от този ценови клас е, че се развалят точно, когато ти трябват най - много.
И тогава освен, че си си загубил времето без да си свършил работа ще си имаш един повреден инструмент, който не подлежи на ремонт - и в крайна сметка пак трябва да се молиш на някой да ти услужи с инструмент или да ти свърши работата :? .
angel_ov - специалист
cvetanmu написа:
VLADO66 написа:
Сложи му един вентилатор и хич да не ти пука.
Рано или късно ще му опържи трафа :lol: .
angel_ov за 100 лв си блъскал на работа поне един ден - защо да ги хвърляш за някаква китайска недомислица?
Най - неприятното при инструментите от този ценови клас е, че се развалят точно, когато ти трябват най - много.
И тогава освен, че си си загубил времето без да си свършил работа ще си имаш един повреден инструмент, който не подлежи на ремонт - и в крайна сметка пак трябва да се молиш на някой да ти услужи с инструмент или да ти свърши работата :? .
И ти си прав.
А бе нещо като с малолитражка на дълъг път.
VLADO66 - майстор
Нали ти трябва за нещо дребно,няма да бичиш надници с него.Аз сложих на един Ейнхел вентилатор от компютърно захранване и ми върши работа.Видях го тоя номер от приятел.
pansim - майстор
Специално за КОЛЕВА83 - надявам се различавате първична от вторична намотка. На снимките ясно се вижда, че датчика за температура е на първичната. Спестете си 100лв за покупка, с цел доказателство.

Прикачен файл

Снимка0134.jpg

Прикачен файл

Снимка0133.jpg

Прикачен файл

Снимка0132.jpg
fox_vt - майстор
Егати трафчето така като го гледам нормално е да загрява но пък и вентилатора ще има доста по голям ефект отколкото на нормален траф.
Bobby - специалист
Купих подобен електрожен за 120-130лв. преди 1 година от Baumax, още си работи, сложил съм с него 3 външни врати, направих успоредка на вилата и лост за набиране. Направих капак за шахта от винкели и разни други малки неща. Досега само един път е прегрявал и спря за 15мин. Без да съм голям разбирач, съм доволен. Сега ще правя порта за вилата с него. Ако не се лъжа работя с електроди 2.5мм.
fox_vt - майстор
Еми ще работи що да не работи за толкова работа годишно е перфектен,ама обикновенно в такива теми винаги се стига до момента всички да препоръчват маркови и профи инструменти които ще се ползват 2 пъти годишно.А и да не забравяме че глава боли повече като се скапе профи машина отколкото китайския таралясник за n пъти по малко пари.
angel_ov - специалист
Обещаните снимки.
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
fox_vt - майстор
Аххаха виж какво виждат очите ми термозащитата е на вторичната :lol: :lol: къде е колева сега да се разберат с колегата спорещ с нея :-D И все пак този електрожен е с една идея по добре направен от този на горните снимки че и е предвидено и място за вентилатор.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13

Тема "Съвет за електрожен от Лидл" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: