• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
gogo7777 написа:
Вероятно е така както казваш, но редно ли е да отказват мощности. А ако някой си направи там къща и иска да се присъедини....и на него ли ще му откажат? Мене ми е пределно ясно, че цялата работа е пълен батак, но ако нищо не се предприема ще се стигне до безизходица. ........
Е ами така е. Никъде не съм казал че всичко е у ред. Просто продадоха(подариха) енергийната система на чужди фирми, за които единственото важно нещо е колкото се може повече пари да изнесат навън с минимални разходи тук. Средствата отделяни за ремонт и рехабилитация са орязани до краен предел, защото са за сметка на печалбата им.
Няколко пъти съм го писал из форума - гледат всичко да го минат като инвестиция, а не като ремонт или рехабилитация. И Junak е прав. Някои се принуждават да си строят сами трафопостове и после ги продават на ЕРП-тата. По-точно ги подаряват срещу таксата за присъединяване. В нета може да прочетеш много такива:
http://www.borbabg.com/?action=news&news=9630
http://forum.imoti.net/read.php?17,124467,page=1
:partyman:
jekasus - майстор
gogo7777 написа:
Имат, но и имат още 1000 точки, как да го избегнат.
Ми тогава щом и жалбите не вършат работа, къв е следващият ход на ощетените ползватели на електричеството.
Тъпите адвокати .........Харесвам американските за това, че е за тях е бизнес...
Ще смачкат ЕРП само заради това, че еврозаконите са над БГзаконите...
Ама БГ адвокати не искат да инвестират в тая работа, щото са п..тки, ама като им дойде акъла........... Там С. ,Д. , Б. никой не знае и те нямат толкоз пари да си оправят комисионни.
gogo7777 - майстор
Лелеееее (както казваше Шурда) :-D , да карат хората да строят трафопостове. :evil: Това регламентирано ли е? То абсурди има, ама тоя номер пред мене няма как да мине. Хората не си знаят правата и затова патят. Тая държава, колкото и бананова да ви изглежда, все пак има конституция.
nikolson - майстор
jekasus написа:
, щото са п..тки,

Ядец! В България законът е "врата у поле"! А те го знаят най-`убаво, щото те ги пишат...
hidrazin - майстор
gogo7777 написа:
Лелеееее (както казваше Шурда) :-D , да карат хората да строят трафопостове. :evil: Това регламентирано ли е? ...
Регламентирано е. Между другото скоро време ще им продадем(подраим) една подстанция. Именно, не трафопост. Та нека някои хора да не ми се сърдят когато казвам истината. Просто се налага да бъда малко по-близо до кухнята.
VLADO66 - майстор
gogo7777 написа:
Лелеееее (както казваше Шурда) :-D , да карат хората да строят трафопостове. :evil: Това регламентирано ли е? То абсурди има, ама тоя номер пред мене няма как да мине. Хората не си знаят правата и затова патят. Тая държава, колкото и бананова да ви изглежда, все пак има конституция.
Строят се,строят се и продължават да се строят.Като ти врътнат едно становище че няма мощност за присъединяване къде ще ходиш :x
gogo7777 - майстор
То нещата са много зле били....Направо не искам да го вярвам :? .
MIRO_073 - майстор
hidrazin написа:
gogo7777 написа:
Лелеееее (както казваше Шурда) :-D , да карат хората да строят трафопостове. :evil: Това регламентирано ли е? ...
Регламентирано е. Между другото скоро време ще им продадем(подраим) една подстанция. Именно, не трафопост. Та нека някои хора да не ми се сърдят когато казвам истината. Просто се налага да бъда малко по-близо до кухнята.

Е тя е 20/20kV сигурно..разпределителна
nikolson - майстор
gogo7777 написа:
То нещата са много зле били....Направо не искам да го вярвам :? .
Нещата в тая област са си зле...просто се влошават. Я тоз мач сме го играли в средата на 90-те.
hidrazin - майстор
MIRO_073 написа:
Е тя е 20/20kV сигурно..разпределителна
Не е. На НЕК ще се харизва. :-D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

Тема "Не знам какво да предприемем,моля дайте някакъв съвет!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: