• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
bulhomes2 - майстор
Сетих се за евтин инструмент, от който съм доволен. Няколко пъти съм я препоръчвал.
Изображение
Не е баш като на снимката, но горе-долу. С метална помпа. За 75 лв съм я купувал. Вече май 6 години - никакви грижи. Само зимата я изтачам и прибирам.
stiv1961 - майстор
Chefo77 написа:
Ами ако професионалистите "си отидат" в професионалния форум, кой ще дава акъл как любителите да си направят нещата сами, а? Или е много лесно да се приказва, когато някой няма нужда от съвет в даден момент, има ли нужда обаче, нещата са различни.
Тинки, абсолютно си прав в последния си пост!
Мисълта ми беше да не се ,,изхвърляме" с висок клас инструменти ако ще ги ползваме 2-3 пъти месечно. Забравих да спомена, че имам перфоратор Бош, който не съм ползвал повече от година, дупча дупки с ментето. Кога ще му избия парите на боша :? На работа ползвам лазерна рулетка Бош, у дома карам с една 5- метрова от магазин за левче :) ..... и т.н.
bulhomes2, и аз имам такава марка водоструйка, върши ми перфектна работа :)
ilian ivanov - специалист
Лошото е, че китайчетата пускат една партида с прилично качество и като се подлъжат хората се започва едно.... олеле майко. Няма нищо общо с предишното, а кутията - същата.
Chefo77 - майстор
stiv1961 написа:
Chefo77 написа:
Ами ако професионалистите "си отидат" в професионалния форум, кой ще дава акъл как любителите да си направят нещата сами, а? Или е много лесно да се приказва, когато някой няма нужда от съвет в даден момент, има ли нужда обаче, нещата са различни.
Тинки, абсолютно си прав в последния си пост!
Мисълта ми беше да не се ,,изхвърляме" с висок клас инструменти ако ще ги ползваме 2-3 пъти месечно. Забравих да спомена, че имам перфоратор Бош, който не съм ползвал повече от година, дупча дупки с ментето. Кога ще му избия парите на боша :? На работа ползвам лазерна рулетка Бош, у дома карам с една 5- метрова от магазин за левче :) ..... и т.н.
bulhomes2, и аз имам такава марка водоструйка, върши ми перфектна работа :)

Ама разбира се, че няма нужда да се изхвърляме с висок клас инструменти, след като не са ни необходими ПРОФЕСИОНАЛНО! Аз "захапах" Тинки заради това, че от "евтините инструменти, които вършат работа" премина към "... които МИ вършат работата, с която изкарвам парите си". Останалото си е гъзария, и аз съм се гъзарил многократно и не го крия! И съм против това да се хвърлят маса пари за неща, които не се ползват. Кой има нужда от циркуляр на Фесто, когато ще сковава колиба на кучето?
lov - майстор
bulhomes2 написа:
Сетих се за евтин инструмент, от който съм доволен. Няколко пъти съм я препоръчвал.
Изображение
Не е баш като на снимката, но горе-долу. С метална помпа. За 75 лв съм я купувал. Вече май 6 години - никакви грижи. Само зимата я изтачам и прибирам.
Явно едно и също нещо по едно и също време ни хваща окото. :-D . Също съм предоволен от машинката. Малко са поизлъгали за напълно металната помпа даже тогава ми разправяха и за керамични бутала. Отварях е на скоро та видях изпълнението. Като отварянето се оказа на халост защото си бях внушил че причината да ми изключва сама както работи е от омекнала пружинка на пресостата. А то се оказа проблем с дюзата на един допълнителен разпръсквач за разбиване на кал.
Иначе за източването и прибирането на топло през зимата си го пише в упътването. Това важи за всичките щото после в место водоструйки стават на лейки. :lol:
nikolson - майстор
Айде малко по-ведро. Да развеселя малко темата. Ето нещо, което със сигурност върши работа, но не знам дали в България някой ще си го купи :razz:
http://www.ebay.com/itm/Record-Irwin-94 ... 4d0eae923a
Реже материали с твърдост HRC52. :rolleyes:
fox_vt - майстор
Е що да не си го купи човек то е в графата евтини инструменти :-D За толкова пари ще си взема китайски бензинов генератор,ъглошлайф,50 кила бензин,20 кила масло,и каса бира и ще отида да го срежа тва пусто желязо дето ще се мъча с тия ножици.А да и един касетофон да дъни доко доко все ще останат пари и за него.
nikolson - майстор
fox_vt написа:
А да и един касетофон да дъни доко доко все ще останат пари и за него.
Бе пиши направо, мангала ще реже и ще ти пее "Доко, Доко".
MIRO_073 - майстор
Пълен комплект от това, само че старата зелена серия правена в Англия мисля.
https://www.google.bg/search?q=black+an ... r&tbm=isch

Дрелка, винтоверт, зеге, 115мм ъглошлайф, виброшлайф, купувани от 2000 до 2004г по отделно, като всичко е ОК и бяха на цени 50-100лв.
valentino76bs - майстор
Това също го бива повече от 6 години го имам.Батериите държат/НиКд/,има нивел и тестер за заряда на батерията.
Прикачен файл:
Photo-0023.jpg
А този е по лек обаче батериите му дадоха фира,купен е от Германия за 50 лева нов.
Прикачен файл:
DSC_0713.jpg
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

Тема "Евтините инструменти, които вършат работа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: