• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kozl - майстор
9 волтовите не са по-опасни за сърцето от 3,6 волтовите.
Тея нема нужда и да ги ближат.
Сърцето им е спрело още щом видат цената. :lachtot:
FM STEREO - специалист
Прикачен файл:
10931302_1619823781579831_8380654651904670142_n.jpg
10931302_1619823781579831_8380654651904670142_n.jpg (18.75 KиБ) Видяна 1922 пъти
velas - специалист
Нямам намерение да споря (или да се хващам за главата). Има материали по въпроса, както и филмче по Дискавъри (или Нешънъл Джиографик), на който му е интересно да чете.
Много слаби ел. заряди могат да предизвикат дисритмия на сърцето. И както написах по-горе - при определени условия, които за щастие рядко могат да съвпаднат по едно и също време.

@valentino76bs
Сега прочети за принципа на действие на дефибрилацията и защо сърцето "тръгва"... :wink:
Може да прочетеш и за асистолията и какво я предизвиква. Много е интересно.

Към юзер "gdim"

Г-не, моля да не ми пишете на лични съобщения (за да се криете), а ми пишете тук!
Ако желаете ще Ви дам личния си телефон, за да можете спокойно да изразите обидното си отношение!
Не възразявам и на лична среща за пълен комуникационен комфорт!
valentino76bs - майстор
Много ме хваща яд :) като някой почне ей така да шикалкави прочети тук прочети там...
Казваш при определени условия ....еми посочи ги ,кво толкова ...
А пък за останалите раоти малко ми са другите грижи ся и кардиолог да ставам...:)
Аз ти казвам бат Илчо го прасна 20кв и остана жив ти с една батерия ще ни плашиш :)
Четох ,че едно бебе само е глътнало и тва е ....ни един умрял ни един възкръснал :)
Сори за спама,че пак литнахме много...
:partyman:
kozl - майстор
velas написа:
Нямам намерение да споря (или да се хващам за главата). Има материали по въпроса, както и филмче по Дискавъри (или Нешънъл Джиографик), на който му е интересно да чете.
Много слаби ел. заряди могат да предизвикат дисритмия на сърцето. И както написах по-горе - при определени условия, които за щастие рядко могат да съвпаднат по едно и също време.

@valentino76bs
Сега прочети за принципа на действие на дефибрилацията и защо сърцето "тръгва"... :wink:

Към юзер "gdim"

Г-не, моля да не ми пишете на лични съобщения (за да се криете), а ми пишете тук!
Ако желаете ще Ви дам личния си телефон, за да можете спокойно да изразите обидното си отношение!
Не възразявам и на лична среща за пълен комуникационен комфорт!
При определени условия .......... Какво е общото на определените условия със заглавието на темата :?
Може би, че краставицата съдържа 98% вода :?
iliya_i - майстор
velas написа:
@valentino76bs
Velas, ти като сви гледал един филм по Дискавъри, и то сигурно от тук, от там, считаш ли че си компетентен вече по въпросите на дефибрилацията?
Можеш ли да кажеш, каква енергия се прилага върху сърцето при вътрешна дефибрилация? Знаеш ли какво е вътрешна дефибрилация? Каква енергия се прилага върху сърцето при външна дефибрилация? Знаеш ли какво е вътрешна дефибрилация? Какво са монофазна и бифазна дефибрилация? А какво са синхронна и асинхронна дефибрилация.

Ако смяташ, че си компетентен по въпросите, моля отговори, щором ние не сме гледали Дискавари и тези неща няма от къде да ги знаем.

Ако не, приемаме, че твоите исказвания са просто чул, недочул, разбрал, недоразбрал.

А знаеш ли вчера, на женския пазар какво каза една жена?
ZMeyGorianin - майстор
Да си пусна и аз въпросът -мисля, че темата е подходяща: Имам монофазна помпа, която ми се иска да захраня ОТ трифазна линия. Възможно ли е, какъв е начина и има ли някаква опасност от това свързване?
DundyTheCroc - майстор
Монофазната помпа ще си я захраниш от една фаза и нулата ;)
ZMeyGorianin - майстор
Другите две фази ги изолирам добре да нямат контакт по между си- така ли? Захранването ще се взима от кабел, не от табло.
DundyTheCroc - майстор
То е ясно, че ги изолираш.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Ако захраниш с две фази (L1 +L2) от трифазен ток, битов консуматор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: